Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Karışık Menü (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Mustafa hocam fleurs de sel 5 ml rica edeyim.

Yorum

• Üstad hdp moulin 5 ml ekleyelim. Teşekkür ederim.

Yorum

• Üstad hdp moulin 5 ml ekleyelim. Teşekkür ederim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: hypnoize View Post
          Üstad hdp moulin 5 ml ekleyelim. Teşekkür ederim.
          ekliyorum

fleurs de sel yetim kaldı ya Yarın geceye kadar belirli oranda dolmaz ise onu da listeden çıkaracağım.

Yorum

• Benim 20 ml halfeti iki ayrı 10ar ml şişe olursa sevinirim. 20 millik decant şişe var mi bilmiyorum ama.ikiye bölelim ayrıca corneliusa teşekkür ederim jesti için

Yorum

• cornelius
              cornelius Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              rica ederim, ne demek

• Tamamdir hocam. Hic sorun degil.

Yorum

• # Kalanları dürtebilirsek dürtelim. Yarına kapatayım spliti ben de. Sonrasında bayramdan sonra hesaplaşır emanetlerinizi gönderirim. Şimdiden herkese keyifli, mutlu bayramlar dilerim #

Yorum

• Garuda için ödeme geçildi hocam özelden adres bilgisini paylaşırım. teşekkürler

Yorum

• Ulaştı Cihan hocam. Ben teşekkür ederim

Yorum

• $ Ödeme gönderen arkadaşlarım adres güncellemesi yapmak istiyorlar ise mutlaka mesaj atsınlar $

Yorum

• Ödemeyi yaptım özel.mesajla adres bilgilerini gönderdim, kolay gelsin

Yorum

• Merhabalar, eft talimatı verdim. Adresde sorun olmadığını düşünüyorum, gerekirse mailleşiriz.
                        Selamlar

Yorum

• Benim havale işlemi tamam.

Yorum

• Mustafacığım opusun fiyatında ek indirim olmadıysa belirttiğin ml si 6,5 liradan düşük görüyorum ödeme tablosunda...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
                              Mustafacığım opusun fiyatında ek indirim olmadıysa belirttiğin ml si 6,5 liradan düşük görüyorum ödeme tablosunda...
                              Abi bir arkadaş daha 5ml isteyince ben de senden sander hocamdan ve kendimden 1er 2şer ml düşüp ona (powerty) ekledim. Bilgilendirme yapmayı atlamışım. Miktarlarda sorun var mı? 8ml x 6.5₺

Yorum

İşleniyor...
                              X