Altuğ hocam ne yaptın öyle gönlün baya geniş HACIVAT ı bana 2 tane şişeli yazmışsın :-)) Onu düzeltelim hocam sana zahmet 1 tane yeterli
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nishane Spliti Talepler Kapandı
Çökme
X
-
Arkadaşlar splite katılmak istiyorum ama Nishane yabancı olduğum bi marka.Önümüz yaz malum,yaza uyan, genel beğeniye hitap eden vs.. parfümler hakkında bilgi - öneri tavsiye verebilecek var mı acaba ?
Yorum
-
Benim denediklerim arasında yaza en uygun olanlar Wulong Cha, Boszpourus,Sultan Vetiver siz yinede yenilerden denemelik 5'er ml yazsın Altuğ Hocam...
Orjinal yazı sahibi: uyar48 View PostArkadaşlar splite katılmak istiyorum ama Nishane yabancı olduğum bi marka.Önümüz yaz malum,yaza uyan, genel beğeniye hitap eden vs.. parfümler hakkında bilgi - öneri tavsiye verebilecek var mı acaba ?
- 1 Beğen
Yorum
-
Merhaba matrai hocam splitiniz çok başarılı ellerinize sağlık.
Hundred silent ways 10ml
Hacıvat-karagöz-zenne den 5ml
Rica edebilirmiyim.
Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matraiTüm talepler eklendi. Pazartesi akşamına kadar talepleri alıcam daha sonra nishaneye bildiricem. Daha sonra Cumaya kadar ödeme toplama arkasından parfümlerin gelmesi splitleme dağıtım İstiklal marşı ve kapanış
Yorum
-
-
Altuğ hocam senden son ricam var biliyorum çok uzattım bu meseleyi ama ben Karagöz 25 ml Şİşeli yazmıştım onu normal 5 ml yapalım, Çapraz bağları koparmayalım son 2 ay içinde 15 tane şişeli parfüm aldım, bir de Senin 35ml Zenne'den 5 ml bana ekler misin? Yani 5 er ml Karagöz ve Zenne rica edeceğim.
- Hacıvat 50 ml Şişeli
- Karagöz 5 ml
- Zenne 5 ml
- Pasion Choco 5 ml
- Munegu 5 ml
Son hali ile güncelleyelim.Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 24-05-17, 23:49. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum