Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Yüksek katılım için her bir üyemize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum sizlerin sayesinde tam 37 şişe tek bir markanın splitinden doldurarak bir anlamda rekora imza attık. Spliti ilk başlattığımda nishane ile en az 20 şişe üzerinden görüşürken acaba dolarmı diye kafamda hiç bir soru işareti yoktu ve ne mutlu ki nerdeyse bu sayıyı 2 ye katladık forum olmanın gücü bu işte sizler oldukça bizler daha bir çok büyük splitte buluşacağımıza emin olabilirsiniz.
Son Düzenleme matrai; 29-05-17, 20:27. Tarafından yapıldı.
Liste yeniden güncellendi Bir kontrol edin ödeme göndermeden eksik fazla belirtiniz. Her girilen parfüme 1.5 tl şişeleme ve paketleme ücreti yazdım onu da ekleyin hesaplarken
Altuğ Hocam, özveriniz ve büyük emeğiniz için çok teşekkür ederim. Adres bilgilerimi gönderdim ve yarın hesabınıza aktarılmak üzere EFT talimatını verdim. Yeni splitlerde görüşmek üzere
Son Düzenleme Prothera; 29-05-17, 23:59. Tarafından yapıldı.
Altuğ bey çok güzel bir split oldu. Hem merak edip denemek istediğimiz kokulara kavuşuyoruz hem de yerli markalara bu vesile ile destek vermiş oluyoruz. Emeğinize sağlık. Deneyen arkadaşların basenotes fragrantica gibi sitelerde üyeliği varsa yorum yapmaya davet ediyorum şimdiden. 37 şişeyi splitlemek için de Allah kolaylık versin diyorum
Yorum