Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
biraz zaman geçse de yavaştan herkes belini doğrultmaya başlayınca bir de ''Memo'' ve ''Ormonde Jayne-The Four Corners of the Earth'' spliti yapılsa inş çok sahane olur dıye dusuunyorum
Hocam aslinda bu ara hacivattan cok soz ediliyor. Bana goz kirpiyor ama bir siseye kor alis girmek biraz urkutuyor. Fan your flames te baya ovuluyordu splitten aldim ama o derece ovguyu hak ettigini goremedim acikcaksi. Aventusa benzedigi soyleniyor ama fan your flames teki buruklugu yasamaktan cekiniyorum. Kullanan arkadaslar yorumda bulunabilirmi acaba
Hocam aslinda bu ara hacivattan cok soz ediliyor. Bana goz kirpiyor ama bir siseye kor alis girmek biraz urkutuyor. Fan your flames te baya ovuluyordu splitten aldim ama o derece ovguyu hak ettigini goremedim acikcaksi. Aventusa benzedigi soyleniyor ama fan your flames teki buruklugu yasamaktan cekiniyorum. Kullanan arkadaslar yorumda bulunabilirmi acaba
Cok tesekkur ederim ali hocam. Agirlikli olarak cok ust duzeyde begenen olmamis gibi. Sanirim kor alis konusunda acele etmiycem. Once denemek sart oldu. Cok tesekkur ederim
@Cihan mert
Rica ederim hocam, evet olağanüstü derecede beğenen olmamış ancak bu fiyatlara bir daha bulmak mümkün olmayabilir, Altuğ üstada teşekkür bu arada..
Henüz yolun çok başındayım ama benim de katkım olsun diye yazıyorum. Aventusta beni rahatsız eden bi ton vardı. Sonradan farkettim huş ağacı notasıymış. Hacivatı denedim şimdi bir şişe almayı düşünüyorum gayet hoş bir ananas parfümü olmuş.
Yorum