Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Spliti Talepler Kapandı

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• süpermiş.. alacak durumum kalmamış olsa da teşekkür ediyorum

Yorum

• biraz zaman geçse de yavaştan herkes belini doğrultmaya başlayınca bir de ''Memo'' ve ''Ormonde Jayne-The Four Corners of the Earth'' spliti yapılsa inş çok sahane olur dıye dusuunyorum

Yorum

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ormonde Jayne-The Four Corners of the Earth QI'yi eklemiştim splite. hem de 6.5₺ den. ama 5ml bile isteyen çıkmadı

• harunozkan89
      harunozkan89 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      montobacco ve nawab eklensın de sen izle abi

• Ben 1 şişe Suede et Safran alayım Altuğcum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
      Ben 1 şişe Suede et Safran alayım Altuğcum.
      Ekledim Mete hocam

Yorum

• Hocam aslinda bu ara hacivattan cok soz ediliyor. Bana goz kirpiyor ama bir siseye kor alis girmek biraz urkutuyor. Fan your flames te baya ovuluyordu splitten aldim ama o derece ovguyu hak ettigini goremedim acikcaksi. Aventusa benzedigi soyleniyor ama fan your flames teki buruklugu yasamaktan cekiniyorum. Kullanan arkadaslar yorumda bulunabilirmi acaba

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Cihan mert View Post
          Hocam aslinda bu ara hacivattan cok soz ediliyor. Bana goz kirpiyor ama bir siseye kor alis girmek biraz urkutuyor. Fan your flames te baya ovuluyordu splitten aldim ama o derece ovguyu hak ettigini goremedim acikcaksi. Aventusa benzedigi soyleniyor ama fan your flames teki buruklugu yasamaktan cekiniyorum. Kullanan arkadaslar yorumda bulunabilirmi acaba
          İlgili bir başlık var ordan okuyabilirsiniz

Yorum

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Cihan mert
            http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...%B6zlemlerimiz

• Cihan mert
            Cihan mert Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Cok tesekkur ederim ali hocam. Agirlikli olarak cok ust duzeyde begenen olmamis gibi. Sanirim kor alis konusunda acele etmiycem. Once denemek sart oldu. Cok tesekkur ederim

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            @Cihan mert
            Rica ederim hocam, evet olağanüstü derecede beğenen olmamış ancak bu fiyatlara bir daha bulmak mümkün olmayabilir, Altuğ üstada teşekkür bu arada..

• Altuğ hocam,

Fan your flames
          Hacivat
          Karagöz
          Sultan Vetiver

benim için ekleyebilir misiniz?
          estefanyen

Yorum

• Henüz yolun çok başındayım ama benim de katkım olsun diye yazıyorum. Aventusta beni rahatsız eden bi ton vardı. Sonradan farkettim huş ağacı notasıymış. Hacivatı denedim şimdi bir şişe almayı düşünüyorum gayet hoş bir ananas parfümü olmuş.

Yorum

• Bende Wūlóng Chá,Boszporusz,Vjola ve HACIVAT rica edeyim
              Son Düzenleme jatne; 25-06-17, 11:16. Tarafından yapıldı.

Yorum

• 1 şişe Fan Your Flames alayım ben de.

Yorum

• Bir sise Suede et Safran ben de simdilik unutmadan rica edeyim.

Yorum

• Fan Your Flames talebimi üzülerek iptal etmek zorundayım. Bütçe açığı vermeyelim

Yorum

• Ek talepleri de ekledim. Cuma günü talepleri kapatıp siparişi geçiyorum arkadaşlar

Yorum

• ali
                        ali Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        teşekkür ederiz...

• Sayın Altuğ bey Nişhane split'i ek taleplerim için ödemeniz yapılmış olup. Bilgilendirme maili tarafınıza yollanmıştır

Yorum

• Mükemmel paketleme için ekstra teşekkür emeğinize sağlık Altuğ Bey...

Yorum

İşleniyor...
                        X