Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Deneme v2 # (ARŞİV)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Gene kaçırdım LDDM'i Her şey çok hızlı gelişmiş.

Yorum

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      valla split hiç talep görmedi fırsat kaçtı diye üzülüyordum ben de

• KARALARIN_CEMAL
      KARALARIN_CEMAL Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Mustafa hocam talebin olmaması normal millet kurudu bitti suyunu çekti. Kaç tane split oldu 1 ay içinde düşünsenize? Ben bile kurudum, katılmadığım split kalmadı hemen hemen. Bence kontrollü yapılsa uygun zaman yayarak daha verimli olur.

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bu kontrol dışı idi Ragıp hocam. Kabul ediyorum. Son iki splitim plansız gelişti. Fırsatlardan istifade edelim istedim. Hiç sorun değil talep görüp görmemesi 2-3 kişi bile faydalansak kafi. Asıl bu fırsatı oluşturan arkadaşlara saygılarımı sunuyorum ben. Büyük bir aileymişiz onu görüyorum her defasında. Samimiyet kazanıyor her seferinde. Yeni muhabbetler yeni arkadaşlıklar kuruluyor

Baraonda ve lubın ıdole dolmıycak olursa sıselı olmak kaydıyla yarıdan fazlaları yazılabılır bana mustafa
    Bılgınıze

Yorum

# Split kapanmıştır. Ödeme listesini yayınlamaya gerek var mı bilmiyorum ama siz yazan miktarları ml fiyatı ile hesaplayıp gönderebilirsiniz #

Yorum

$ Ödeme listesi aktif. $

Yorum

$ Ödemeleri bu hafta içi tamamlayalım arkadaşlar $

Yorum

# Arkadaşlar parfümler ulaştı. Bu hafta dağıtımını yaparım herkese. Kargolar için adres göndermek isteyen arkadaşlar var ise mesaj atabilirler. #

(Bu arada Masque Tango'yu çok fena kaçırdınız. Yazlık olmasa da çok kaliteli bir parfümmüş. Belki splitin zamanlaması da etkendi ama yapacak bir şey yok. )

Yorum

Hadi be, Sel Marini kaçırmışız hemşo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denondj View Post
                Hadi be, Sel Marini kaçırmışız hemşo
                Bir daha ki sefere kaldı öyleyse

Yorum

# Kargolar hazır. Yarın ya da Ctesi göndereceğim. En geç Pazartesi elinizde olacaklarını umuyorum #

Yorum

# Artık arşive gidebilir sevgili adminlerim #

Yorum

İşleniyor...
                    X