Dior Homme Vintage rezerve edebilir miyiz ?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bulunmaz Hint Kumaşları Çarşambaya kadar %10 liste fiyatında
Çökme
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostSelam Umuts bey. Forumda yeniyim de. Dogru yere yazdim diye dusunuyorum. Victrix e talibim. Sizin de gonlunuz varsa eger... bir de forumda ilk mesajim. O yuzden buyuk indirim beklentim var.
Kardeşim adam efendi gibi tabelaya yazmış
Veresiye satışımız yoktur. Bedava isteyen matrai ye gitsin diye...
Ver parasını al düdüğü...
61 bekleme yapma...
- 5 beğenme
Yorum
-
Sudokuya yöneliyorum...
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Tutumunuzu hiç hoş bulmadım... Parfüm dünyası çiçeği burnunda ve fazlasıyla meraklı bir kişiyi kaybediyor. Halbuki çok fazla gelecek vaadediyordum. Tehlikeliydim. Tabuları yıkmaya gelmiştim. Hayallerimi Victrix'ten başlatacaktım. Bu da foruma ikinci ve son mesajım.
Sudokuya yöneliyorum...
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostSelam Umuts bey. Forumda yeniyim de. Dogru yere yazdim diye dusunuyorum. Victrix e talibim. Sizin de gonlunuz varsa eger... bir de forumda ilk mesajim. O yuzden buyuk indirim beklentim var.
Yorum
-
Yorum
-
Selam dostlar. Bebiş artık yolda olduğundan listedeki tüm 100-200 tl arası parfümlerde liste fiyatından 30 tl 200 tl-300 tl üzeri parfümlerde 40 tl daha yukarısı için de her bir şişeden net 50 tl düşeceğim.
500 tl sonrası için de net 70 tl indirim
Yeni yuvalarına gitsin maksat.Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 18-07-18, 00:05. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum