Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Instagram üzerinden orjinal parfüm satan kullanıcılar

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Instagram üzerinden orjinal parfüm satan kullanıcılar

    Herkese merhaba,
    Instagram ve parfüm satışı diyince çoğumuzun aklına 2 tane orijinal (!) tester parfümü 99 liraya satan kullanıcılar geliyordur eminim. Ama çok az olsa da orijinal tester satan kullanıcıların olduğuna inanıyorum. Bunlardan birisi pitaneparfum isimli kullanıcı. Bu kullanıcı ekşi sözlük tester parfüm isimli başlığa bu konuda uzunca bir entry girmiş linkini ekliyorum. Bizzat alışveriş yapmadım, ama fırsatım olursa çekinmeden yaparım sanırım. https://eksisozluk.com/entry/48194823

    Diğer kullanıcı ise modasahibi. Zaten n11 de mağazası bulunuyor bu kullanıcının. Eline geçen tester parfümleri instagram hesabı üzerinden satıyor. Kendime değil, bir arkadaşıma burdan alışveriş yaptık, bir sorun çıkmadı.

    Dekant olarak ise dekantparfum hesabı oldukça güvenilir. Orjinal şişelerden küçük şişelere aktarım yapılarak size denemek istediğiniz veya almak isteyipte bütçenizin yetmediği parfümleri 5-10-15 ml gibi boyutlarla sunuyorlar. Oldukça başarılı bir girişim.

    Bu söylediğim kullanıcılar hakkında sizin düşünceleriniz neler? Lütfen orijinal satmadıklarını düşünüyorsanız bilgilendirin. Sonuçta parfüm çok hassas bir konu. Buradaki yazdıklarımdan yola çıkarak herhangi birisi sipariş verip sıkıntı yaşayabilir. Başka orijinal tester satan kullanıcılar varsa paylaşırsanız sevinirim. Bir kaç tane daha takip ettiğim satıcı var ama onlardan emin olmadığım için eklemek istemedim. İlerleyen zamanlarda ekleyip sizin görüşlerinizi almak isterim.
    parfümlerin deneme ürünüdür. kokuyu deneme fırsatı yaratır, orijinal şişedeki koku nasıl ise testeri de aynı kokudur. ne daha hafif ne de daha yoğundur. tester parfümlerin daha yoğun ve kalıcı olduğu…

  • #2
    .

    Yorum


    • #3
      Yorumlar icin tesekkurler ama konuyu kilitleyip arsive aliyorum.
      Tester parfumler ile ilgili daha fazla bilgi paylasimina ihtiyacimiz oldugunu sanmiyorum.

      Yorum

      İşleniyor...
      X