Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kapalı

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kapalı

Kapalı
    Son Düzenleme promesta; 03-08-17, 09:03. Tarafından yapıldı.

Hocam bana rezerve ederseniz sevinirim.

DHI Vintage 5 ml 20 TL
    HDP 1740 5 ml 25 TL
    Caron Third Man 7 ml 15 TL

Yorum

Herkes birşeyler satmak için benim askere gitmemi beklemiş...
      Sadece garçons.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Powerty View Post
        Hocam bana rezerve ederseniz sevinirim.

DHI Vintage 5 ml 20 TL
        HDP 1740 5 ml 25 TL
        Caron Third Man 7 ml 15 TL
        Size rezervedir Powerty

Yorum

İlan güncellenmiştir.

Yorum

Almayın arkadaşlar, alınca hayal kırıklığı uğramanız içten bile değil.

5 ml sipariş veriyorsunuz gelen 10 ml lik şişenin dibinde geliyor, Artı 1 tanesi de kargoda kırılırsa 5 tanesinin de yazısı silinince vay halinize

Ha beğenmediğinizde iade etmek istediğinizi söylerseniz de azar işitmeniz içten bile değil. olur mu ya bu şişeler en çok sevilen şişeler demekten kendisini alamaz.

Mağduriyetinizi yöneticilerle paylaştığınızda (bir mail adresi vermezler ama) size nacizane tavsiyelerde bulunurlar.

Birçok kez gerek bu forumdan veya parfüm merakı formundan dekant aldım sorunsuz bir şekilde oldu.

Yine almaya devam edeceğim ama senden değil arkadaşım

Yorum

Senin gerçekten art niyetli birisi olduğunu düşünüyorum. sana cevap verme tenezzülünde bile bulunmam ama insanların aklında soru işareti kalsın istemiyorum. Yanı seni ciddiye aldığımdan değil, buradaki değerli dostlarımı ciddiye aldığımdan cevap veriyorum:

5 ml sipariş veriyorsunuz gelen 10 ml lik şişenin dibinde geliyor, Artı 1 tanesi de kargoda kırılırsa 5 tanesinin de yazısı silinince vay halinize

1.si o şişeler 10 ml değil 15 ml'dir. Hayatında birsen kolonyadan farklı bir şişe görmedin sanırım görünce nevrin döndü. Elimde şişe kalmadığı için 15 ml ilk şişelere 5 ml olarak doldurdum. 4.5 ml bile çıkmaz hepsini tam 5 ml olarak doldurdum. ben senden kısacağım 3-5 ml kokuya mı kaldım? Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşan bir insansın ki karşındakini de öyle sanıyorsun. 100 liralık koku aldın diye sen insanları dolandırıcılıkla itham etmeye utanmıyor musun? O kadar şişe içinde 1 tane Şişe kırılmış ve birkaç kokunun yazısı silinmiş. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Bu ortamlarda benim de kaç kere başıma geldi. Splitlerde heyecanla beklediğim kokuların sadece boş şişesini elime alabildiğim anlar bile oldu. Ben bunları dile dahi getirmedim çünkü kargo aşamasında yapabilecek birşey yok, sağlık olsun dedim. 5-10 tl nin lafını yapacak kadar düşmedim çok şükür. Senin sadece 1 tane kırılan şişe yüzünden yaptığın terbiyesizlik mantık dışı.

Ha beğenmediğinizde iade etmek istediğinizi söylerseniz de azar işitmeniz içten bile değil. olur mu ya bu şişeler en çok sevilen şişeler demekten kendisini alamaz.

Tam tersi telefonda beni azarlayıp ''bunlar nasıl şişe yeaa böyle iş mi olur'' diye hadsiz bir şekilde konuşan sizdiniz. Ben şişe satıcısı değilim ve dekant hangi şişede geliyorsa onu kabul etmek zorundasınız. Ben içindeki kokuyu satıyorum ve şişeler için ücret almıyorum. Her şeye rağmen alttan alarak bu şahıstan görüşmemiz sonunda kusura bakmamasını rica edip hesap numarasını derhal göndermesini, parayı geri göndereceğimi söyledim. İstersen konuşmamızın resmini atayım buraya? Bana cevap vermek yerine ilk önce Admine şikayet edip sonrasında buraya yazmıştır. Bu şahsı tanımıyorum ve bana neden bu kadar kin beslediğine anlam veremiyorum.Ayrıca ''bunlar nasıl şişe yea'' diye bir tavır takındığınızda ''hocam onlar çok beğenilen şişelerdi aslında'' dememin nasıl bir sakıncası var anlamadım.

Birçok kez gerek bu forumdan veya parfüm merakı formundan dekant aldım sorunsuz bir şekilde oldu.

Bende birçok kez gerek buradan gerekse pm'den sayısız dekant ve şişe alış - satışı yaptım, senin kadar sıkıntılısını görmedim.
              Son Düzenleme promesta; 08-04-17, 12:55. Tarafından yapıldı.

Yorum

Ekteki resime bakılması yeterlidir diye düşünüyorum. Gayet efendi bir şekilde hiç ikiletmeden parasını geri iade edeceğimi belirttim.

Birde çakma şişelerle insanı mağdur ediyor demişsiniz. Dekant şişesinin çakması orjinalini nasıl oluyor bir açıklar mısınız? Çakma şişe dediğiniz birsen kolonya dışındaki bütün şişeler oluyor sanırım. Dekant şişesi yüzünden bu kadar olay çıkaran insan ömrü hayatımda görmedim ben.

Ayrıca haddini bil ben senin 10 yıllık ahbabın değilim Benimle konuşurken Metin diyemezsin. Ne münasebet? Ya efendi gibi Metin bey diyeceksin yada karşında günlerdir takındığım efendi duruşumdan vaz geçeceğim. Sen günlerdir neyin peşindesin anlayamadım ben. Beni burada herkes tanıyor 100 liralık koku aldın diye beni karalayamazsın burada. En çok da telefonda " ben aynı zamanda dekant şişesi koleksiyonu yapıyorum bu şişeleri beğenmedim" demenize güldüm. Böyle bir saçma argümana rağmen sağlık olsun ücretinizi yatırayım geri dedim. Günlerdir bana karşı sürdürdüğün mantık dışı davranışlara gerçekten anlam veremiyorum.

Telefonda aradın fırça attın hızını alamadın admine şikayet ettin yine hızını alamadın geldin burada beni dolandırıcılıkla suçladın . Bu yaptığın artık terbiye sınırlarını aşıyor! Ekteki resimde görüleceği üzere bunca terbiyesizliğe ve görgüsüzlüğe rağmen şahısı hiç ikiletmeden ücretini geri yatıracağımı söyledim. Kendisi bundan tatmin olmamış olacak ki değişik heyecanlar peşine girişiyor.
                Son Düzenleme promesta; 08-04-17, 03:33. Tarafından yapıldı.

Yorum

İndirim yapıldı. Toplu alımlarda + indirimler yapılabilir.

Yorum

Tüm dekantlar tarafımdan alınmıştır.İlgisinden dolayı Metin Beye teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayoldas67 View Post
                      Tüm dekantlar tarafımdan alınmıştır.İlgisinden dolayı Metin Beye teşekkür ederim.
                      Ben teşekkür ederim, güzel günlerde kullanın Abdullah bey tanıştığımıza memnun oldum tekrar.

Yorum

Birkaç ekleme yapıldı.

Yorum

Eklemeler çıkarmalar falan filan.

Yorum

istanbula kargo ne kadar tutuyor acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aydın10 View Post
                              istanbula kargo ne kadar tutuyor acaba?
                              Yurt içi ile indirimli gönderilince 10 tl falan tutuyor hocam

Yorum

İşleniyor...
                              X