Koyu bir Galatasaraylı olarak bu sabah yine koyu bir Beşiktaşlı olan Uzay Exclusive sahibi Bülent abiyi arayıp akşamki galibiyetlerinden dolayı kendisini kutladım. Ve bir anlamda şampiyonluklarını kutladım. Gerçi dün akşam muhabbetimizde biz onları yensek bile onların şampiyon olacağını söylemiştim kendisine Tabi bir hayli keyifli olan Bülent abiden hadi bir çekiliş yapta şampiyonluğu kutlayalım teklifi geldi. Ben her zaman hazırım zaten böyle güzel şeylere.
Ama bu sefer çekiliş biraz benim tarzımda olacak daha fazla kişi yararlanması için 10 ar ml halinde 15 kişiye dağıtım yapılacak ve kargolarda benden Benimde böyle bir katkım olsun
Parfümlerden farklı farklı 15 kişi faydalanacak ve kura dan çıkış sırasına göre ilk 5 kişi Mogadess daha sonraki 5 kişi Truly ve en son 5 kişi Aramesh kazanacaktır.
Çekiliş 10 Mart saat 21:00 de yapılacak ve açıklanacaktır bu saate kadar katılım yapan herkes çekiliş hakkına sahip olacaktır. Herhangi bir üyelik kısıtlaması mesaj sınırı yoktur üye olup bu konunun altına çekilişe katılmak istediğini belirten herkes katılabilir
Herkese Bol Şanslar...
Uzay Exclusive Bülent Beye çok çok teşekkürler
Katılanlar
Pi-jeY Truly
Umut Kurtoğlu
THUNDERBOLT Truly
Cihan mert Mogadess
kirmasti_16
Feelblue
Sofya
ark120 Mogadess
guardian