Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
# Talepleri işledim lakin bakınca 100ml olan şişeleri min 5 ml olarak eklemeliyim. Başka türlü dolmazlar. Bir ara herkes Vers le Sud umu istiyordu. Nerdeler onlar #
# Değerli dostlar yurtdışı splitini bu akşamki duruma göre iptal edeceğim. Bilginiz olsun. 1 2 şişe de olsa alır deneriz diye düşünmüştüm ama zorlamayacağım kesinlikle. Zaten zaman da yok. Saygılar #
ben değildim isteyen Jacques Fath Parfums Vers le Sud ama forumlarda yorumlarda okuduklarım tavsiyeler çok pozitif ve güzel geldi, belki biraz destek ile dolar, şişeli olarak talep edeyim
Bugün (Pazar) sipariş vermem gerekiyor. O yüzden split 22:00 de sona erecektir. Dolmayan parfümlerin hiçbirini sipariş etmeyeceğim. Bilginize. İyi geceler.
denemek için sormuştum, Jacques Fath Parfums Vers le Sudu maalesef yok peşindeyim getirtmeye çalışıyorum yazmıştılar, getiriyorlar işte bu kadarmı destek ?
Yorum