Benim parfümlerin kalan miktarları bana eklenebilir
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Yeniden (v'siz) # ()
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
# Düzenleme yaptım. Şişeli parfüm almak isteyenlerin son taleplerine göre Pazar 23:59'a kadar gerekli aksiyonları gerçekleştirip ödeme listesini hazırlayacağım. Parfümlerin "hepsi" dekant talebine açıktır. "Doldu" yazıyor olması talebin kapandığı anlamına gelmemektedir. #
- 1 Beğen
Yorum
-
Lalique L'Insoumis şişeli talebim geçerlidir, geri kalan miktarı bana yazabilirsiniz. Van cleef & Arpels -Midnight In Paris ve Davidoff - Brilliant Game sanırım dolmayacak. Onların kalan miktarlarını almak istemiyorum. Bu durumda eğer iptal olacaklarsa onlardan da 5'er ml dekant rica edebilirim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Freerange View PostLalique L'Insoumis şişeli talebim geçerlidir, geri kalan miktarı bana yazabilirsiniz. Van cleef & Arpels -Midnight In Paris ve Davidoff - Brilliant Game sanırım dolmayacak. Onların kalan miktarlarını almak istemiyorum. Bu durumda eğer iptal olacaklarsa onlardan da 5'er ml dekant rica edebilirim.
Teşekkürler
- 1 Beğen
Yorum
-
# Aşağıdaki şişelerin durumu beklenmektedir. Şişeli talebi olan arkadaşlar split kapanana kadar dönüş yaparsa sevinirim. #
Hermes Le Jardin de Monsieur Li Vito Andolini
Mancera Black Intensive Aoud Ckone
Montale Honey Aoud Ckone
Olfactive Studio Still Life In Rio aydın10
Rochas Moustache Eau Toilette Concentree Aryan
Tauer Cologne du Maghreb (Discontinued) ntmm22
Yorum
Yorum