Kurların ve parfüm fiyatlarının cep yaktığı şu dönemde artık 3 ml için fiyat sınırı konulması doğru gelmiyor nedense. Zaten paketleme ücreti alınıyor, ml'i 8 TL olan parfümden 3 ml almak ne kadar sorun olabilir ki? Splitin amacı uygun fiyatlı ve daha fazla parfüm paylaşımı/deneyimi olduğuna göre, bazı tabular yıkılmalı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Yeniden (v'siz) # ()
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: puredistance View PostKurların ve parfüm fiyatlarının cep yaktığı şu dönemde artık 3 ml için fiyat sınırı konulması doğru gelmiyor nedense. Zaten paketleme ücreti alınıyor, ml'i 8 TL olan parfümden 3 ml almak ne kadar sorun olabilir ki? Splitin amacı uygun fiyatlı ve daha fazla parfüm paylaşımı/deneyimi olduğuna göre, bazı tabular yıkılmalı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Tabu değil bu. Split organizasyonu için gereken en önemli şart parfümlerin dolmasıdır. Sadece denemek üzerinden yürüdüğümüzde ben 1er ml şeklinde de bölüştürebilirim tüm parfümleri. Bu benim için daha çok işçilik ve daha çok yük demek. Yeterlinin üzerinde bir katılım olduğunda zaten parfümü minimum 2 ml ye kadar bölüştürüyorum bulunması zor bir parça ise. 100ml lik bir parfümü 3er ml dekantlarla doldurmak imkansız. Zaten forumdaki splitlere eskisi gibi talep olmuyor. Konuyu toparlayacak olursam, burada bir sorun olduğu yönünde algınız var ise asıl tabu budur 5ml ile 3 ml arasında yarı yarıya bir durum söz konusu nerdeyse evet. Bu toplam maliyetin de neredeyse yarıya inmesi demek. Bunların hiçbirinde sorun yok zaten. Bir şeyleri "oldurabilmek" için yıllardır deneyimlediğim kadarıyla organize etmeye ve splitleri tamamlamaya, herkesin öyle ya da böyle istediği parfümü deneme imkanına erişmesine vesile oluyorumdur umarım. 3ml dekant alma olayının parfümden parfüme değişeceğini de göz önünde bulundurursak konu uzayıp gidecek ve ben yine toparlayamamış olacağım
- 5 beğenme
Yorum
-
Güzel bir iş birliği ile güzel bir split ortaya çıkmış, bu tabloda emeği geçen herkese teşekkürler. Parfüm hobisi instagram'da değil, parfumhobisi.com'da yaşanır çıkısssss
Versace - Eros
Mugler - A*Men
Versace - Eros Flame
Tiziana Terenzi - Ursa
Lalique - Ombre Noire
Givenchy - Xeryus Rouge
Christian Dior - Homme (2013)
Christian Dior - Eau Sauvage Extreme
A*Men'den 10 ml., diğerlerinden ise 5'er ml. rica ediyorum lütfen...
- 3 beğenme
Yorum
Yorum