Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Orlov Golden Prince
bijon şişeli
Lumiere noir 20 ml decant. Şişeli iptal olursa onuda şişeli alma sırasına girmek isterim teşekkürler
İlk 24 saat için yalnızca 2 şişe talebi girebilirim. Yarın 21.00 dan sonra yeni şişeli taleplerinizi girebilirsiniz. Şimdilik 3. şişeli talebiniz olan Bijon u yazmadım.
O halde journey ve charlise ilk iki şişeli talebim olarak girelim. Yarina kadar diğer taleplerim alınmamış olursa onlarida yazabiliriz. Ve lumiere noir icin talep eden arkadas siseli hakkindan vazgecerse ona talibim ve siseyi slipt sonunda kalan kismini alatak tamamlayabilirim. Tekrardan teşekkür ediyorum
O halde journey ve charlise ilk iki şişeli talebim olarak girelim. Yarina kadar diğer taleplerim alınmamış olursa onlarida yazabiliriz. Ve lumiere noir icin talep eden arkadas siseli hakkindan vazgecerse ona talibim ve siseyi slipt sonunda kalan kismini alatak tamamlayabilirim. Tekrardan teşekkür ediyorum
Tamamdır Yarın akşam tüm istediklerinizi topluca girebilirsiniz. İlk günden herkese eşit bir hak tanımak istedik.
Christian Dior Homme (2013)
Christian Dior Mitzah (talep iptal eden olursa)
Elie Saab Cuir Patchouli
Elie Saab No.3 Ambre
Elie Saab No.4 Oud
Histoires de Parfums 1740
Histoires de Parfums Noir Patchouli
Linari Fuoco Infernale
Molinard Ambre EDP
Mona di Orio Vetyver
Penhaligon's Esprit du Roi
Penhaligon's Marylebone Wood
Ralph Lauren Safari
Rochas Moustache Eau Toilette Concentree
S-Perfume S-ex
Serge Lutens Bapteme du Feu
Serge Lutens Santal Majuscule
Tauer Cologne du Maghreb
Tauer Les Annees 25'ten beşer mililitre alabilir miyim?
Yorum