Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfumhobisi Geleneksel Nishane Spliti (Ödeme Toplama)
İzmir'deki depremde yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum, vefat edenlere de Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Başta İzmir olmakla beraber tüm Türkiye'ye geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle kötü günler görmeyiz.
Altuğ hoca iyimi acaba? Depremden sonra hiç nete giriş yapmadılar sanırım,haberi olan var mı??Split iptal oldu galiba
Altuğ Bey ile Duygu Hanım'ın parfüm tanıtımı ve dekant satışı yaptıkları Instagram hesabında gönderi paylaşımları devam ediyor. Split iptali gibi bir durum söz konusu olsaydı bence duyurusu yapılırdı. Sanıyorum ki yakın zamanda genel durum ile ilgili bir açıklama yapılacaktır. Yüreklerimize ateş düşüren İzmir depremine maruz kalan bütün vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun.
Son Düzenleme Scent Master; 09-11-20, 14:52. Tarafından yapıldı.
Selamlar arkadaşlar Depremden sonra İstanbul'a ailemin yanına gittik bir kaç gün. Geçtiğimiz gün geldik. Birikmiş çok fazla iş olduğundan bir kaç gündür onları tamamladım. Parfümlerin Hemen hemen hepsi elime ulaştı. 2-3 eksik var ama onlarda sorun değil. Bu hafta içi bölüştürmeleri tamamlayıp kargolamalara başlıyorum.
Yorum