Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version

Name:	11325985_896447887082330_930090049_n.jpg
Views:	207
Size:	257.2 KB
ID:	8229

Yorum

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      geçen gün dekantı elime gelince bu kokuyu çok boşladığımı hissettim. sen de paylaşınca bunu şimdi, "akşama kendime bir ziyafet hazırlamalıyım" dedim

• Terre edt.

Yorum

• Bugun vintage Fahrenheit'imi burundum. Birisi sordu ney bu diye, FAHRI deyip guldum

Yorum

• Sospiro Wardasina. Fragrantica'dan aldığım izlenimle daha karanlık bir parfüm bekliyordum. Sucul tarafa yakın bir gülle açılıyor. Gülün üzerine çok az miktarda safran serpilmiş. Bir süre sonra misk kadroya katılıyor. Gül ile birlikte parfüme genel olarak hakim bu ikisi. Tütün sonlara doğru biraz öne çıksa da genel olarak misk bulutunun arkasından flu bir şekilde burna geliyor. Dediğim gibi gotik katedral atmosferi beklerken Lale devri gül bahçesi atmosferi ile karşılaştım parfümde. İlk denemede beğendim diyebilirim. Kalıcılık ve yayılım ultra zalım. Çevreden gelecek hacı yağı benzetmelerine karşı hazırlıklı olunmalı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: vesna View Post
          Click image for larger version

Name:	11325985_896447887082330_930090049_n.jpg
Views:	207
Size:	257.2 KB
ID:	8229
          Oğuz Hocam Oudu bulabildiniz mi?

Yorum

• Papyonsuz eksik kalıyor bu güzellik

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Son damlarını, bitti diye hüzünle kullandım En sevdiklerimden The Vagabond Prince Enchanted Forest
              Son Düzenleme jatne; 25-01-17, 19:00. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Comme des garçons 2man.
                Sadece garçons.

Yorum

• Tiziana terenzi ursa, seviyorum başka bir boyut ikimizin arasındaki

Yorum

• Akşama house of sillage dignified denemesi,bence çok güzel ağırbaşlı biraz da karanlık bir beyefendi kokusu sanırım oud ve safrandan kaynaklanıyor parfüm ilk sıkıldığında bayağı yoğun kokuyor bu hissi daha önce dior homme parfümden de almıştım..

Click image for larger version

Name:	house of sillage dignified.jpg
Views:	195
Size:	47.6 KB
ID:	8300

Yorum

• Akşam için zifiri karanlık bir çalışma. Başlardaki soba kurumu kokusunu atlatınca daha da güzel hale gelen Sigilli Athunis

Yorum

• Dün Hanae mori edt, bugün Kenzo Amour edp. Yaşasın vanilya

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nişhane Suede et Safran..
                          Tuscandan daha rafine ve güzel geldi kokusu bana. Tebrikler Nişhane..

Yorum

• french lover ile öze dönme

Yorum

• Chanel no 5 edp kullandım.Temiz temiz,miss gibi koktum.Arkadaşlarım da parfümün güzelmiş dediler

Yorum

İşleniyor...
                              X