Nöbet ertesi Davidoff eau fraiche ile devam ettim ama çok mutsuzum, eve gidip yeni bir şeyler denemek istiyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Varsa bu fiyata daha iyisi ,
Söyleyin de alsın Baho abisi
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme Bahoo; 23-01-17, 17:40. Tarafından yapıldı.فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
- 11 beğenme
Yorum
-
-
Bugün berbat bir psikoloji ve hiçbişey yapası gelmeyiş duygusunun vermiş olduğu hapsolmuşluk hissi ile Tobacco Vanille kullandım. Itiraf etmem gerekirse efsane özlemişim. Yine yazlığa gittim geldim. Altınoluk merkezden köye doğru yürüyerek çıkarken, tam Amfitiyatro önlerinden başlayan ve köye kadar eşlik eden bir koku vardır. Sarı sıcağın kavurup yer yer yakmış olduğu saman, kuru otlar, çam ve zeytin ağaçları ile toprağın; akşam rüzgarı ile beraber ılımaya başladığında ortaya çıkan o nefis nemli gübre kokusu bugün öyle güzel vurdu ki... Moralim yükseldi. Ayrıca bi de lafı çok geçti diye Cruel Intentions denedim. Od ile vetiverin başı çektiği aşırı kuru odunsular, mayhoş dumanlı papirüs ile sarmalanmış. Gül yağı veya gül suyu değil de gül tozu diyebileceğim zayıf bir çiçeksilik de alttan nazik nazik geliyordu. Zarif ve yormayan bir yapısı var ancak çok çekingen ve kırılgan. Hani parfümün adına bakınca o kötü niyet beklentisi parfümden değil sanki parfümün uğradığı bir silsileymiş gibi geldi bana ancak kötü bir çalışma diyemem.
- 12 beğenme
Yorum
Yorum