Ysl rive gauche intense
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Bugün Layton ile bir deneme sürüsü yapmak istedim. Genel olarak begenilmeyecek bir parfüm değil genel beğeniye uygun gibi. Tatlı çiçeksi bir parfüm gibi aliyorum kokusunu. Genelde karamelize elma benzetmesi yapıldığını duymuştum ancak ben çok alamadım henuz. Fark edilirlik olarak güçlü bulduğumu söyleyemeyeceğim pek.
- 9 beğenme
Yorum
-
Bugün nihayet Nasomatto Pardon dekantını bitirdim. Benim için ultra kısa açılışı haricinde kalın ama boyutsuz, kaliteli ama renksiz, sıcak ama pastel bir paçuli ödü parfümü. Platformlarda çokça benzetildiği ve karşılaştırıldığı Lidge, bunu suya götürüp susuz getirir kaldı ki; ben aralarında hiçbir bağ kuramadım. Aynı yolun yolcuları Patchouli Nosy Be, Borneo 1834 ve Suma Oriental ile bir parça Boccanera arasından tercihim UHD Borneo 1834 Suma Oriental olacaktır.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Makedon View PostBugün nihayet Nasomatto Pardon dekantını bitirdim. Benim için ultra kısa açılışı haricinde kalın ama boyutsuz, kaliteli ama renksiz, sıcak ama pastel bir paçuli ödü parfümü. Platformlarda çokça benzetildiği ve karşılaştırıldığı Lidge, bunu suya götürüp susuz getirir kaldı ki; ben aralarında hiçbir bağ kuramadım. Aynı yolun yolcuları Patchouli Nosy Be, Borneo 1834 ve Suma Oriental ile bir parça Boccanera arasından tercihim UHD Borneo 1834 Suma Oriental olacaktır.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum