Bugün yine Moulin Rouge kullandım.Kullandıkça çok daha hoşuma gitmeye başladı bu parfüm.Tende bekledikten sonra tatlı tatlı çok güzel kokuyor.Nostaljik,romantik,masum bir tatlılık,çok hoş gerçekten...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tobacco vanille. Orta yasta askere gidip de carsi iznine cikan piyadenin sevgilisi, eşi ile bulusmasi gibiydi bugun benim icin. Cok mutlu oldum acikcasi. Son bir kac damlayi bu sekilde tuketince, karargaha donup gece nobeti yazilmis gibi de canim sıkıldı. Ah o donusler ne kotuydu..
- 11 beğenme
Yorum
-
Mfk satin mood ( biraz feminendi ama olsundu...Biz'kii bayan parfümlerini koklarken,satıcı hanımın gelip; Yanlız onlar bayan parfümü dediği zaman.Evet biliyorum parfümün cinsiyeti olmaz,hoşuma giderse kullanırım zaten.Tesekür ederim,diyen bir nesil'iz...Ama gel gör kii bu tarz parfümleri sıkmadan önce yine iki kere düşünüyorum
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostNicolai Patchouli intense. Mis gibi sabunsu ve tertemiz bir parfüm. Temizlik hissiyatını tavan yaptıran şu ana kadar bu tarzda denediğim en iyi çalışmalardan birisi- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 6 beğenme
Yorum
Yorum