Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Arkadaşlar yapmayın böyle .
    Niş parfüm bölümünde HDP 1740 ye yorum üstüne yorum yapmışsınız.Yok ölmez otu, yok deri ,yok tütün....Etkiliyorsunuz insanı ...
    Ben de sıktım ..
    Ben memnunum ama bakalım etraf memnun mu?

Yorum

• Kenzo Amour kullandım.Yumuşak,sıcak ve etkileyici bir koku.İnsanı sarıp sarmalıyor...

Yorum

• Günaydın Türkiye'm, bugün İzmir yolcusuyum, Chanel pour Monsieur concentree' yi gezdireceğim.

Yorum

• kuzukardes
          kuzukardes Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          iyi yolculuklar:-)

• leasing72
          leasing72 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Teşekkür ederim✌

• Masque Milano Russian Tea ileyiz.

Yorum

• Histoires de Parfums Fidelis denemelerioud etrafında dönen tatlılık sınırında bir koku, 2,5 saat oldu sıkalı hiç bir değişim göstermedi, abartıldığı kadar da olmasa fark edilirlik güzel

Yorum

• Comme des Garcons 2 Man

Yorum

• Laudano Nero kullanıyorum, konyak ve odunlar burun tırmalamayacak şekilde kullanılmış, tarz olarak Ursa'ya yakın olacağını düşünüyordum ama hiç değil, çok daha evcil. Bazı yerlerde Black Afgano'ya benzetilmiş, benzerliği anlayabiliyorum ama aynı temele sahip iki bina kadar farklılar.

Yorum

• Thierry mugler angel man.
                garibim öyle kös kös oturuyordu şans tanıdım bende.
                Sadece garçons.

Yorum

• Güne SL Amber Sultan ile başlangıç yaptım

Yorum

• Amberim biçim biçim, ölürüm jasmin için, alem bana heyrandır Scent Intense sıktığım için ayay... 😁
                    Bugün nasyonalistiz. 😎
                    Herkese günaydın, silajınız bol olsun.

Yorum

• Günaydın degerli forum ailesi. Bugün sabah bi degişiklik yapıp paşabahçe incir kolonyagı ile başladım memnun kaldıgım söylenemez bu soguk günde. Ama dekantlarım yanımda tabiki :-)

Yorum

• Kadir.tbk
                        Kadir.tbk Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Genelde dogal olan kolonyalarda esans yagları kullandıkları için öyle bilinç altımda kalmış olucak İbrahim hocam :-) bikaçkere nuka dan esans yagı alıp etil alkolle benimde kolonya denemelerim olmuştu.Busebeplerden ötürü oldu galiba.Teşekkür ederim bilgilendirme için.
                        Benim favorim 1.sırada Misket Limonu 2.sırada Çay 3.sırada incir şeklinde devam ediyo.
                        Traş sonrası için Paşabahçe Kolonyaları kesinlikle vazgeçilmezim :-)

• ibrhm
                        ibrhm Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        👍👍 misket limonu traş sonrası gerçekten cok keyifli oluyor, bir de ulaşabilirseniz eskilerin meşe yosunu bombalarını denemenizi öneririm.

• Kadir.tbk
                        Kadir.tbk Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        İsimlerini alabilirmiyim ibrahim hocam bikaç örnek.Meşe yosunu sevdigim bi nota.

• İlerleyen dakikalarda ursa ile kendime gelmeyi bi sarsılmayı düşünüyorum kararımı verdim .

Yorum

• Bugün kapalı alanda LDDM. Ben bile sıktığım ilk 2 saat bu kadar hissediyorsam, odadakiler ne düşünüyordur acaba

Yorum

• Creed git denemesi

Yorum

• HdP Blue Bottle. Biraz misk, portakal ve paculiden baska tanidik bir sey yok, ilginc ve garip bir parfum, sindigi yerde guzel kokuyor ama seviyorum.

Yorum

• matrai
                              matrai Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Son zamanlarda gelen iyi yorumlarla beraber merakımı daha da cezbeden bir koku

• Leto
                              Leto Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Tam bir '10 ml bulunsun' parfumu
                          İşleniyor...
                          X