Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Guerlain Idylle EDT kullandım. Leylak bahçesi.

Yorum

• Drakkar Noir Vintage ile nostalji günü. Klişe bir laf olacak ama ne varsa eskilerde var

Yorum

• Atelier Cologne Vetiver Fatal.

Yorum

• Bugün canım ferah,temiz,çiçekli bir şeyler kullanmak istedi.Ben de Marc jacobs Daisy sıktım.Gerçekten mis gibi,insanın içini açan bir çiçek kokusu ama beni pek kesmedi.Sabah sıktığım kokuyu şu anda doğru düzgün hissetmiyorum.Yine sabah bileğime kokusunu hatırlamak için Calvin Klein Reveal sıkmıştım.Onun kokusu ise sürekli burnuma geliyor.Gerçekten değişik bir koku..Deniz kenarını anımsatıyor ama böyle ferah bir deniz kokusu değil.Sahilin,kumların kokusunu hissettiren oryantal bir parfüm.Ben çok hafif Obsession dan bir esinti de hissediyorum içinde.Kesinlikle unisex bir koku bana göre.Güne onunla devam edeceğim😊

Yorum

• Tiziana Terenzi Casanova.Kremsi odunsu güzel bir tasarım.Bahar aylarına yakışan cinsten.

Yorum

• Guerlain songe un bois d'ete kullandım) Doğru mu yazdım bilmiyorum ama parfüm çok doğru bir seçenek

Yorum

• Merhant Of Venice - Ottoman Amber. Havalar fazla ısınmadan...

Yorum

• Angel the taste of fragrance
                  http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Rundholz Parfums 14. Feb. 1912

Maulin Rouge ile benzerlik algıladım. Özellikle koku başlangıçları. Burun büken de çıktı, ilginç bulan da...
                    Son Düzenleme PinotNoir; 24-03-17, 14:21. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bond no 9 chez

Yorum

• Kiehl's - Original Musk kullandım. Hiç fena değil. Akşama doğru ise LIDGE olacak gibi gibi.

Yorum

• Klian kardeşlerden criminal of love ile back to black birlikteliği.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: PinotNoir View Post
                            Rundholz Parfums 14. Feb. 1912

Maulin Rouge ile benzerlik algıladım. Özellikle koku başlangıçları. Burun büken de çıktı, ilginç bulan da...
                            Son burun bükücü baslangicta biraz rahatsiz ediyor ama devamini begenmistim ben... kuru ciceksiler vardi sanki. Hatirlayamadim pek

Yorum

• Klas koku Royal vintage

Yorum

• Lidge

Yorum

İşleniyor...
                                X