Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• "Miss Dior" isimli Coco Mademoiselle özentisi haline getirilen koku, Miss Dior "Cherie" iken.. EDP..
    Gourmand.. cilekler, karameller yanında paculi, ama hersey dozunda, mod yükselten neşeli bir havası var ve öte yandan bir oturaklılığı.. Click image for larger version  Name:	o.8374.jpg Views:	1 Size:	53.6 KB ID:	26074

Yorum

• Bugün yine Shalimar edt kullandım.Shalimar ın etkisine girince çıkamıyorum😊Edt eskisi kadar yoğun değil ama onu kullandığımda da sanki parfüm sıkmamışım da saçlarımdan Dalin şampuan kokusu geliyormuş hissine kapılıyorum.Bu da çok hoşuma gidiyor.Hem edt,hem edp bittikçe almak istediğim kokular ama artık Türkiye'ye gelmiyorlar sanırım.Parfümerilerde hiç göremiyorum😔

Yorum

• Givenchy - Xeryus Rouge

Yorum

• CdG - Vettiveru

Yorum

• Roja Dove Danger İsmi gibi tehlikeli değil.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: efe View Post
              Roja Dove Danger İsmi gibi tehlikeli değil.

Efe Bey,Kokusundaki kalıcılık ve farkedilirlik nasıl peki....

Yorum

• Chanel bois des iles kokusu güzelde kalıcılığı az gibi geldi bana
                http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Guerlain Homme L'Eau Boisee.

Yorum

• ADP Toscana. Çok beğendiğimi söyleyemicem

Yorum

• Eldo Fat Electrician.. Kök vetiveri güzel ve pürüzsüz bir şekilde yontup/tatlandırıp daha genele hitap edebilecek hale getirmeleri oldukça iyi.Daha önce de denemiştim bu sefer daha olaylı geldi ilkinde daha basit bulmuştum.. Eldo'dan beklenmeyecek şekilde imza parfümü olabilecek ve günlük hayata uygun maskülen tarafa göz kırpan bir parfüm. Vetiverseverseniz bir burun gezdirin.
                      Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 23-03-17, 16:26. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Mancera Black to black

Yorum

• Son bir haftadır hem deniz aşırı yolculukları hem de havaların etkisiyle boğmayacak seçenekler olan Creed Original Vetiver ile ilk defa denemeye başladığım Abercrombie First İnstinct parfümlerini kullanıyorum. Bugün de kendisiyle yola devam ettiğim Abercrombie, boyundan büyük işler yapıyor çok beğendim. Oturaklı bir aromatik yapı, ölçülü tatlılık ve ''airy'' transparan ancak gün boyu inatla kendisini hissettiren yapısıyla beni çok şaşırttı. En çok hissettiğim öğeler sulu meyveler, aromatik baharatlar ve en güzelinden misk oldu.

Yorum

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Adp essenza

Yorum

• pure havane kullandim

Yorum

İşleniyor...
                                X