Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Jamais Le Dimanche

Yorum

• Timbuktu

Yorum

• Fan Your Flames Nishane

Yorum

• Ormonde Jayne Montabaco

Yorum

• Etat Libre - Rien
            serin ve kapalı hava gördümmü affetmem. Önümüzdeki kış ağır favorim

Yorum

• Güne Gio Essenza ila başlama güzel.......

Yorum

• Ephemera Noise bileklere bugün ayrıca. Notalara bakınca farkettim benim için labdanumlu vetiver hissi iken hanım çok 'hayvansı' bir hissiyat almış .Ortak noktamız ise standart Chanel no 5 tarzı aldehit hissine sahip olmadığıydı ama notalarında aldehit gözüküyor. Güzel iş.. Geza Baba'nın projelerinden. Camorr'un kulağı çınlasın.

Yorum

• Guerlain Aqua Allegoria orange magnifica...Antalya da portakal çiçekleri açmaya başladı.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kadir.tbk
                    Kadir.tbk Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Aqua Allegoria serisinde pamplemousse den sonra ikinci favorim .Keşke Türkiyede rahatlıkla bulunabilse.Gerçi ara ara üretiliyolar ama...

• murrjm
                    murrjm Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Orange Magnifica n11/bayerkozmetik 'de 150 TL

• Bugün Givenchy Organza ile birlikteyim. Enfes. Elimdeki şişeyi 2010 yılında almıştım. Yeni halini denemeye bile korkuyorum. Ah Givenchy nerelerdesin? LVMH denizinde boğuldun gittin.

Yorum

• Dün sabah andre putman akşam dönüşü Divine L'homme sage kullanıdım

Yorum

• Büyük temizlik öncesi MDCI invasion Barbare

Yorum

• havayı biraz serin bulunca fırsatı kaçırmadım; "Blessed Baraka" ne koku ama

Yorum

• Cartier Vetiver Blue

Yorum

• Tom Ford Vert d'Encense kullandim.

Malzeme kalitesi acisindan bence basarili, yumusak bir cam-balsam-recine, yer yer de gelen tatli notalara sahip.
                            Ancak soyle bir sey var, 45 dk sonra falan Italian Cypress'e o kadar benzemeye basliyor ki, bu parfumu neden cikarttiniz ki diye sormak istiyor insan.
                            IC'den daha yumusak ama benzer kafada parfum arayanlar degerlendirebilir, fena degil gayet cekici bir parfum bence.

Gene de performans eski Private Blendler ile karsilastirilamaz bile malesef
                            Son Düzenleme Leto; 23-03-17, 11:43. Tarafından yapıldı.

Yorum

• cantona8
                              cantona8 Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Özellikle Vert serisi çok başarısız bence üstad...

• Leto
                              Leto Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Evet ben de 3 saatte yok olmaya yuz tutacak bir Private Blend sisesi satin almak istemem dogrusu. Dekant vs kullanimlik degerlendirilebilir

• Dişçiye giderken CDG 2 .)

Yorum

İşleniyor...
                            X