Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Jeroboam, Hauto. Benim sevdiğim sümbülteber parfümlerinden oldu, misk de dahil oluyor oyuna sonradan. Carnal Flower'dan daha çok beğendim. Kaliteli, doğal ve çok kalıcı; üç gün kalıcılığı var.
Bende de öyle oldu da sattım. Yoksa kullanılabilecek en temiz gül ama gün içinde hiç gelmiyordu burnuma bahsedilenlerin tersine.. Rose 31'i alacağım temiz gül olarak ben..
Atımın ahırında onu sevip temizliyorum ama o kadar ukalayım ki, bi' kadeh ballı rom elimde, üzerimde vanilya esansı. Hava serin, mor rüzgarlar esiyor. Süsen kokuyor hava.
Metal takıları olan çizmelerim çamura batmış. Etraftaki tezek kokularıyla birleşen ıslak toprak üzerinde tüm kirliliğe rağmen kadehimi yudumlayıp atımla sohbet ediyorum.
Laurent, alacağın olsun senin...
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Zoologist Rhinoceros, denemesi. Kapaktan çok uçuk ve zor kokuyordu, fakat sıktığımda o zorluğu göremedim, yine de tecrübe isteyen bir parfüm. Beğenimi kazandı.
MFK Grand Soir denemeleri tonka ve vanilyalı bir açılış sonra hafiften amber hissettirdi, tatlılık benim istediğim ayarda baymıyor, tek fıs sıkmama rağmen yayılımı güzel oldu kirlilik sıfır.
Benim tercihim APLS olurdu.
Türkiye satış fiyatı 915 tl çok fazla yüksek şuanki kurla yurtdışı fiyatı 560 tl ye geliyor bu fiyata gideri olur.
Yorum