Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ephemera bass
    Ephemera noise

2 gundur bırını sag bırını sol bılekte test eıdyorum.. Cok enteresan ıkı kokuyla karsı karsıyayım. Degısık bı cekıcılıgı var kokuların. Natural desem degıl, sentetık desem degıl, boyle akılda kalıcı, hafızaya kazınacak cınsten geldı her ıkısı de
    Ikısı de aynı dna ya sahıp bence

Hanı vı soz varya, "zarafet goze batmak degıl, akılda kalmaktır" dıye.. Bu parfumler o cınsten geldı bana
    Geza yapmıs yıne yapacagını

Genel begenı durumu etraftan gerı donusler ve silajı nasıl bılmıyorum, henuz test edemedım onu, uzun surelı kullanımda sıkarmı emın degılım..
    Fakat Kalıcılık gayet ıyı

Yorum

• harunozkan89
      harunozkan89 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      bu arada bu kokuları denemem için şiddetle tavsiyede bulunan ve vesile olan umut paşa ile itina ile yogun emek sarfeden özveri gösteren mustafa burak hocama selamlar )

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Güzel günlerde dostum.

• Lalique Encre Noire A L'Extreme.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: caliban View Post
      Ursa kullandım akşam için. Eşim önerdiğin parfüm varsa deneyeyim dedi. Opus vı dene dedim. Opus vı akşam boyunca performans olarak ursayı dövdü. Üstelik ben 6-7 fıs kullandım eşim ise 3 fıs
      Evet, fena performansı var gerçekten. Sonlarda ambere eşlik eden paçuli eşimde çok belirgin oluyor ve o bölümü saatlerce koklamaya doyamıyorum. Sonlar dediğim yaklaşık 9-10 saat sonra başlayıp bir o kadar devam eden bölüm. Ben de atkımda günlerce önceden kalan Opus VI üzerine artık başka bir parfüm sıkarak şansımı denemek istedim geçenlerde ama gene burnuma Opus VI geldi, gayet baskın bir şekilde.

Yorum

• Mona di Orio Cuir , bu koku tam bir serseri ve vicdansız.

Yorum

• Bugün de Paris...Kokunun mükemmelliğinden ziyade beni geçmişe,güzel anılara götüren parfümleri kullanmayı daha çok seviyorum.Böyle parfümler,kendimi huzurlu,mutlu hissetmemi sağlıyor.Daha kendim gibi hissediyorum...

Yorum

• Montabaco intensivo

Yorum

• PinotNoir
              PinotNoir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ben de diyorum nereden geliyor bu koku... 😊

• ibrhm
              ibrhm Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              😁 biraz fazla fislatinca kapalı alanda bas agrisi yapıyor o yüzden bol bol yağmur altında yürüdüm bugün.

• Atelier Cologne Vanille Insensee

Turunçgilli vanilya bombasıyla, canlı-enerjik bir açılışı var ki en keyifli kısmı da burası. Kısa süre sonra kokunun tabanını oluşturan odunsu notalar ve köşesiz amber bu pozitif vanilya aurasına ekleniyor. Genç yaşlara daha iyi gideceğini düşündüğüm tam bir unisex koku. Bahar ve yaz ayları için güzel bir seçenek. Tahmin edeceğiniz gibi çoğu güzel yazlık-baharlık koku gibi bu da performans yönünden ortalamayı zor tutturuyor.

Yorum

• bois de portuqal- nicolai newyork intense layeri
              performans olarak newyork bir tık önde, ama newyork daki sabunsu hissiyattansa bois de portuqal ın iç içe girmiş aromatik yapısı daha önde, belkide yağmurlu havaya daha çok yakışıyor
              Son Düzenleme kaya; 12-03-17, 11:48. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Soğuk İstanbul havası için Tom Ford - Plum Japonais...

Yorum

• Straight to heaven ile kapalı ve yağmurlu bir İZMİR pazarı.

Yorum

• Chanel bois des iles. Bu parfümde, yumuşak ve çekici sandal ağacının. Aldehitler ile muhteşem dansına eşlik ediyorum.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                      Umut Kurtoğlu Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Süper koku ama zayıf oluyor bende(( Keşke coromandel gibi gün boyu benimle olsa diyorum

• Fm une rose
                    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Cuir de russie

Yorum

• gene tom ford extereme.. güzel koku

Yorum

• Hava yağmurlu,kasvet çökmüş.Dedim ne yapayım,açayım kutuyu elimde ne var ne yok sırası ile koklayayım.

Yorum

İşleniyor...
                          X