Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yağmurlu havaya Encre Noire

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: promesta

Açılışında yoğun bir deri hissediliyor ve devamında tatlı baharalı boozy bir koku haline geliyor. Özellikle vanilya, tarçın ve rom yoğun bir şekilde hissediliyor. Klasik fahrenheit'dan olukça farklı bir koku, sadece açılışında ufak bir benzerlik hissettim. O da sanırım yoğun deri - menekşe yaprağı akorundan kaynaklanıyor. Kalıcılığı oldukça yüksek, ertesi gün kıyafetlerinizde rahatça hissedebilirsiniz. Çok başarılı bir koku.
      Tam benlık gıbı gorunuyor,cok ılgımı cektı, tesekkuler metin hocam

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tiziana Terenzi URSA, seviyorum gerçekten yeminle ciddi düşünüyorum ursa ile

Yorum

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Çeyrek altın takarım.Aa. Geçen yazmıştın değil mi hocam? Müşterilerleydim. Unutmuşum.. Bir sorun varsa konuşalım akşam.

• MeaCulpa
          MeaCulpa Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hallettim hocam merak etmeyin Teşekkürler

• Black Gemstone akşamı.

Yorum

• Suma Oriental

Yorum

• Guerlain Derby Vintage, Maskulen parfümün karşılığı bence bu kokudur. Bu parfümü daha sıklıkla kullanabilmem için en az 5 yıl daha beklemem gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• Nishane V'jola...hüzünlü iris...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Herod ile akşam. Vanilya tütün ve tarçının muhteşem uyumu zaten bu üçlü hangi parfümün ana notası olsa ortaya Harika birşey çıkar

Yorum

• Gece Epic. Övgü topluyor daha vardığım gibi. İlginç.

Yorum

• Medea
                    Medea Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Övgü toplayacak kadar bi numarası yok gibi geliyor kullanırken ama inatla övgü topluyor, ilginç gerçekten.

• Cacharel pour homme.

Yorum

• black gold; parfümün tanımı

Yorum

• Roja dove reckless. Roja dove danger

Yorum

• Ursa kullandım akşam için. Eşim önerdiğin parfüm varsa deneyeyim dedi. Opus vı dene dedim. Opus vı akşam boyunca performans olarak ursayı dövdü. Üstelik ben 6-7 fıs kullandım eşim ise 3 fıs

Yorum

• jovoy psychedelique.. yeniden.
                          ben vasat bir koku beklerken gayet karakterli bir paçuliyle karşılaştım. private label gibi bağırmıyor da. bohem bir beyfendi..

Yorum

• Kış geri geldi sanki Guerlain Ambre eternel ile başladım güne, bir guerlainsever olarak, akşam dönüşüm guerlain habit rouge

Yorum

İşleniyor...
                            X