Amouage İnterlude. Sabahtan beri yakamı bırakmadı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Vito Andolini View PostEsencia loewe...
aklıma şu şiiri getirdi:
"Mavi yaz akşamlarında, özgür, gezeceğim,
Ayaklarımın altında nemli, serin kırlar;
Başakları devşirip otları ezeceğim,
Yıkayıp arıtacak çıplak başımı rüzgar.
Ne bir söz, ne düşünce, yalnız bitmeyen düş
Ve yüreğimde sevgi; büyük, sonsuz, umutlu,
Çekip gideceğim, çingene gibi, başıboş
Doğada, -bir kadınla birlikte gibi mutlu. "
- 2 beğenme
Yorum
-
Bu sabah yine bomba patlattım memo italian leather, kalıcılık performans slaj etkileyicilik ne ararsan var, hani bir söz var para insana konuşmayı elbise yürümeyi öğretir diye. 'Elbise' kısmının yerine Memo italian leather yazıyorum o kadar. Akşam dönüşüm frederic malle van noten kullandım, Ana teması Pudralı kokulardan uzak durmaya çalışıyorum son tecrübem roberto cavalli uomo son çıkanı tam bir performans canavarı ama çok rahatsız edici şekilde pudra ve bal kısmına çok girilmiş insanı boğuyor. Van noten vanilya ve paçuli gayet iyi işlenmiş çok başarılı buldum. Radarıma girdi hemenSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 07-03-17, 10:29. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
-
-
Günaydın degerli arkadaşlar.Bugün Vintage Dior Home Cologne dünden başladım aslında kullanmaya , yaklaşık 15 20 fıs arası ama yine sevemedim .Neyazıkki İris bana göre degil.Aynı zamanda sönük slajsız bi koku.Sevenler için yazın gayet iyi olabilir ama benden uzak dursun.
- 11 beğenme
Yorum
-
Patchouli Nobile. Yaglı bir paculi hissini feraha çıkarmak için çalışmışlar ve başarmışlar. Bahar geldiginde temizligine başlanan nemli ve küflü bag evinin, temizligi tamamlandıktan sonra kanepeye uzanıp, bacakları da uzatarak,bergamotlu ve demli bir çay içmenin hissettirdiklerine benziyor. Son yıllarda Ursa'dan sonra en fazla etkilendigim parfüm. Umarım bir heves degildir. Performans yeterli fakat silaj harikalar yaratmıyor. Neye benzedigiyle alakali epey uzak olsalar da Bentley Intense temali bir parfüm diyebilirim.
- 15 beğenme
Yorum
-
Bugün designer günü olsun istedim. Vakkko V - Davidoff Zino - Lamborghini aldım yanıma. Fakat Vakko V yi sabah sıktığımda çok sardı diğerlerini henüz sıkmadım. Vakko V'nin bende uyandırdığı his çok hoş oldu ileride emekli olunca Çanakkale Gelibolu'da sakin bir hayat yaşama hissi severim Gelibolu'yu kokladıkça geçen yaz ordaki anlar aklıma geldi Birçok niş bu tarz bi duygu uyandıramımıştı
- 14 beğenme
Yorum
Yorum