Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	58.5 KB
ID:	18789 Fm musc revegeur varken şişesi alınmaz

Yorum

• Avon Tomorrow ...havalar ısınmadan kullanmak istedim...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Aventusla , Bondları amuda kaldırma çalışması

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• TF Vert boheme

Yorum

• HdP 1725

Yorum

• Bugün Serge lutens chergui kullandım. Tam bir başyapıt.

Yorum

• Afnan-tus 😉

Yorum

• Atelier des ors larmes du desert.

Yorum

• Bu sabah kilian love kullandım akşam üzeri bir bileğime bir de üzerime Kinski sıktım kokular bir biriyle kavga ediyordu, kinski performans ve kalite tarzım olarak hazineme ekleyeceğim kokular arasında yerini aldı ama kilian love nin yerini tutamaz

Yorum

• Yatmadan önce CDG-Avignon

şimdi huzur içinde uyuyabilirim 😃

Yorum

• Atelier Cologne Figuier Ardent. Anasonlu keskinlikle bergamot ve portakal çiçeğinin aromatik ferahlığının çok iştah açıcı doğal bir incir/incir yaprağıyla huzur verici birlikteliği şeklinde başlayıp harika bir sedir - yeşil incir akoruna dönüşmesi ve ara ara turunç ferahlığının da orta notalarda hissedilmesiyle devam ediyor. Hindistan cevizi karıştırılmamış incirlerden. Sonlarına pek bir şey diyemiyorum çünkü parfüm iyice hissedilmez hale geldi. Oldukça ferah, temiz, pozitif, dinlendirici, mutluluk verici, insanı yenileyen bir karakteri var ama nedir bu Atelier Cologne parfümlerinin çekingenliği, güçsüzlüğü! İlk patlamanın hemen arkasından tene yaklaşıp birkaç saat sonra kokusu çok zor hissedilir hale geliyor. Dün kullandığım Gold Leather için de benzer bir durum söz konusu. O da safraleinli derilere kendi tarzını yansıtıp pozitif, gülümseyen ve hafif tatlı bir hava katan hoş bir parfüm olarak başlamıştı, birkaç saat sonra yerinde yeller esmeyeydi iyiydi. Parfümünün etrafa yayılmasından hoşlanmayan, ancak çok yakınlarına yaklaşıldığında kokusu farkedilebilsin isteyenler için ideal. Beni kesmiyor maalesef.
                        Son Düzenleme Medea; 22-02-17, 01:39. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Tobacco Vanille. Şunun şurasında bir kac ay daha kullanabilecegiz tadını çıkaralım.

Yorum

• Penhaligon's - Sartorial

Yorum

• Cuir Ottoman

Yorum

• Dior Eau Sauvage Edp
                                Son Düzenleme RİYAFES; 22-02-17, 09:05. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                                X