Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Acqua decima..sabunluga evrilmeyen güzel bi aquatik

Yorum

• Profumum Roma - Aquae Nobilis

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL
        Bu sabah coromandel kullandım otobüs ile işe giderken baya iticiydi galiba yanımdakiler uzaklaşıyordu ben öyle hissettim belki yanılıyorumdur. Bu niche koku kültürü maalesef daha önce de söylemiştim bizim antalyada yok, zamanla olacak ben elimden geldiğince etrafımdakilere ve parfüm kullananlara aşılamaya ve sevdirmeye çalışıyorum
        Cemal bey Antalya da doğru düzgün parfüm kültürü yok ki niche kültürü olsun. Etraf açık parfümden geçilmiyor maalesef

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Cihan mert
          Cihan mert Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          bende geçen araçla çıkmamıştım metrobüsü kullandım üstümdede yatagan vardı arık nasıl bi hava oluştuysa bırakın insanların rahatsız olmasını ben kesin bu kokudan rahatsız olurlar diye köşeye sıkıştım ilk bn rahatsız oldum dedim ben bile olduysam insanlara zulmetmeye gerek yok

• Pure havane kullandim ve fazla sıkınca bas agrisi yaptı.

Yorum

• Parfum d'Empire Ambre Russe.
          Bu kokuyu şişeli olarak nasıl edinebiliriz ? Türkiye'de satışı yok sanırım

Yorum

• Click image for larger version

Name:	bonddd.jpg
Views:	37
Size:	197.4 KB
ID:	14182

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Hanımeli View Post
              Cemal bey Antalya da doğru düzgün parfüm kültürü yok ki niche kültürü olsun. Etraf açık parfümden geçilmiyor maalesef

Merhabalar dediğiniz doğru en iyi bilinen koku Black orchid ve DP, AGRESİVVE, PARİS EYFEL Açık Parfümeriler, gelişecek inşallah Tekin acar a Creed ler gelecek yakında. Bu arada ismim Ragıp (nik olarak KARALARIN_CEMAL)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL

Merhabalar dediğiniz doğru en iyi bilinen koku Black orchid ve DP, AGRESİVVE, PARİS EYFEL Açık Parfümeriler, gelişecek inşallah Tekin acar a Creed ler gelecek yakında. Bu arada ismim Ragıp (nik olarak KARALARIN_CEMAL)
                Haklısınız ... inşallah umud ediyoruz memnun oldum Ragıp bey benim adım da Hatice ...

Yorum

• Uzun bir karar verme sürecinden sonra Zara bright rose kullandım. Narciso rodriguez for her gibi kokmak güzel ... Sevgiler Francis Kurkdjian

Yorum

• Sartorial. Son derece güvenli bir koku. Tatlı olup da baymayan kokulardan. Aradaki ıhlamur notasına tav oluyorum.

Yorum

• Amouage Journey

Yorum

• Ormonde jayne tolu
                        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Kilian love. Kilian hakikaten sanatsal işler yapıyor.

Yorum

• Mkk

Yorum

• Beyler aramızda kalsın ınanılmaz bı layer kesfettım,
                              Bulgari mib ıntense
                              Lalique equus
                              ortaya ınanılma bısey cıktı, cok yakıstılar, kıyafete bvlgari, tene equus, yakıp kavuruyo ortalıgı

Yorum

İşleniyor...
                              X