Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: B.taylan View Post

esas sana sormalı no:3 ten 30 ml aldığnı hatırlıyorum biraz farkedilirlik sorunu olsada ben oldukça beğendim 10/8 puanı hakediyor.10 ml bana yetmicek gibi eğer elindeki 30 ml fazla gelirse ben alabilirim kardeşim
    Ben biraz daha test surusune devam edeyim bakayim. Bekledigim tiniyi yakalayamadimama farkedilirlik noktasinda ayni dusunuyormusuz biraz daha vakit gecireyim bakayim. Ayrilik vakti gelirse sana gonderirim

Yorum

• Geçen Pazar bizim ufaklığa bir şeyler almak için LCW ye uğradık. Kasada ödemeyi yaparken kasiyerin önünde duran fısfıslı bir tıraş kolonyası vardı reflexle elime fıslattım öyle koklamadan biraz isteksiz. Sonra eve dönerken arabada hep kokusu geldi burnuma ve hoşuma gitti. Tamamen sentetik ama Abercrombie & Fitch – Fierce e o kadar para vermeyin alın bunu parfüm diye kullanın.. Ertesi gün LCW ye sadece bunu almak için gittim. Bu gün sıktım ve eşim parfümün ne güzelmiş dedi. Sentetik bir genel beğeni kokusu ötesi değil. Çok fazla bir beklentiniz olmasın ama spor yaparken falan iyi gidiyor..

Bu arada yazmayı unutmuşum ismi Nocturne..

Yorum

• Christian Dior Homme Intense.

Yorum

• kış bitti artık buralarda sabah soğuğundan faydalanıp Guerlain song bois d'ete kullandım wonderrrrrrRFullllllllll akşam dönüşüm Guerlain habit rouge dress code, sabahkine göre biraz sönük. Bu GUERLAİN ler gözü kapalı alınacak kokular bana göre

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mseren
            Geçen Pazar bizim ufaklığa bir şeyler almak için LCW ye uğradık. Kasada ödemeyi yaparken kasiyerin önünde duran fısfıslı bir tıraş kolonyası vardı reflexle elime fıslattım öyle koklamadan biraz isteksiz. Sonra eve dönerken arabada hep kokusu geldi burnuma ve hoşuma gitti. Tamamen sentetik ama Abercrombie & Fitch – Fierce e o kadar para vermeyin alın bunu parfüm diye kullanın.. Ertesi gün LCW ye sadece bunu almak için gittim. Bu gün sıktım ve eşim parfümün ne güzelmiş dedi. Sentetik bir genel beğeni kokusu ötesi değil. Çok fazla bir beklentiniz olmasın ama spor yaparken falan iyi gidiyor..

Bu arada yazmayı unutmuşum ismi Nocturne..
            Eski forumda da bi ara bundan bahsedilmişti ama deneyemedim ben hala. Fiyatı ne kadardı hocam?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• mseren
              mseren Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              10 Lira Hocam

• Uygun dozajlamayla Jovoy - Private Label

Yorum

• Vetiver Tonka

Yorum

• Sadık yârim Chergui. Sen hep sevicem

Yorum

• Tiziana Terenzi Laudano Nero

Yorum

• Tobacco Oud keşke daha kuru bir tütünle daha kuru bir oud olsaydı ve biraz daha az tatlı olsaydı. Laudano Nero yu hatırlatıyor bana o varken buna ne gerek var diyorum..

Yorum

• Cartier l'envol.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	regalien.jpg
Views:	804
Size:	193.1 KB
ID:	20867

Yorum

• Creed - Green Irish Tweed

Yorum

• Parfums de Marley Herod

Yorum

• Rien kullandım dun ve bugun. Bu parfümde artık beni ceken inanılmaz bir aura oluştu. Tütün kolonyasına benzetilebilecek açılışıyla hafif bir onyargı oluştursa da inanılmaz ozgun bir parfüm oldugunu kabul ediyorum. Intense versiyonunu da epey merak ediyorum artık kullanan arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra..

Yorum

İşleniyor...
                              X