# Gelen ödemeler tablodan çıkarılmıştır. Kontrol edelim. Yarın son gün bu arada. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Alaturka Spliti # (KAPANDI - DAĞITIM )
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Asaid View Postbrsyls hocam 18 Ağustos'tan beri aktif değil gözüküyor. unutmuş olabilir. tanıyan varsa başka bir yerden ulaşılabilir ancak.
- 11 beğenme
Yorum
-
Ayrica odemelerini zamaninda yapan arkadaslarimizin magduriyetine sebep vermemek icin bolusturmeye an itibariyke basliyorum. Muhtemelen hafta sonu bitiririm ve ptesi kargoya ulastiririm. Iciniz bu konuda rahat olsun. Eger olur da odemeleri tamamlayamazsak kalan dekantlar icin nasil bir yontem izleyecegimizi konusuruz. Hicbir sekilde split ve parfumler ortada kalmayacaktir.
Kargolariniz ise sevgili matrai nin forum splitlerimizde kullanmam icin bana verdigi anlasma nosu ile Yurtici Kargo araciligiyla indirimli olarak gonderilecektir.
- 14 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostAyrica odemelerini zamaninda yapan arkadaslarimizin magduriyetine sebep vermemek icin bolusturmeye an itibariyke basliyorum. Muhtemelen hafta sonu bitiririm ve ptesi kargoya ulastiririm. Iciniz bu konuda rahat olsun. Eger olur da odemeleri tamamlayamazsak kalan dekantlar icin nasil bir yontem izleyecegimizi konusuruz. Hicbir sekilde split ve parfumler ortada kalmayacaktir.
Kargolariniz ise sevgili matrai nin forum splitlerimizde kullanmam icin bana verdigi anlasma nosu ile Yurtici Kargo araciligiyla indirimli olarak gonderilecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Dostlar herkesten özür dilerim gecikme için. Helal ediniz hakkınızı, işten güçten atlamışım. An itibariyle hesaba gönderdim.
TEKRAR HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM.
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 7 beğenme
Yorum
-
arkadaşlar kusura bakmayın, bu iki hafta foruma girmedim tarihler aklımda yanlış kalmış hocamın mesajını az önce gördüm normalde vakıfbank kullanmıyorum ödeme pazartesine kalmasın diye bu saatte vakıfbank ATM'sine gittim. Böyle organizasyonlarda çürük elmalar çıkmasının ne kadar can sıkıcı bir şey olduğunu daha önce ben de yaşamıştım. Bunu yaşattığım için kusura bakmayın.
- 9 beğenme
Yorum
-
Hocam hicbir degisiklik yok bolusturme devam ediyor. Ben donus yapacaginizi hissediyordum o yuzden bekletmedim. Bazen sabote edilmeye calisiliyor splitler. Instagram ve diger forumlarda bunu birkac kez gorduk. Biraz fazla evhamliyiz haliyle.
Tesekkurler odeme gelmis bu arada
- 1 Beğen
Yorum
Yorum