Penhaligon's Sartorial...kesinlikle yeşil "Brut"u andırıyor. Yayılımı muhteşem..eski tarz parfümlerin modern hâli.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün Lou Lou kullandım. İlk sıkıldığında yoğun çiçeksi, tatlı, bazılarına ağır gelebilecek bir parfüm. Sonradan müthiş çekici, bebeksi bir tatlılığa dönüşüyor. Ben bayılıyorum kokusuna.
- 14 beğenme
Yorum
-
Clive Christian - X..
Sıkar sıkmaz bu Ormonde Woman temelli, ama maskulenleştirilmişi diyorsunuz..
Ama hangisi diğerinden kopya demiyim, esinlenmiş?
Ya da seri bir katil mi var işin içinde?
Hiçbiri..
Aslında, ikisi de..
Parfümörler aynı, Geza Schoen..
X 2001'de, Woman, 2002 de çıkmış.. Man ise 2004'te..
Katil, 2001'de X'i yapmış, bir sene sonra firma değiştirip onu feminize ederek Woman'ı, 2004'te aynı firmanın Man olanını X'e benzemesin diyerek Woman'ın bir benzerini maskulen diye yutturmaya çalışmış..
Kısmen de kanundan kaçmış..
Bu güne kadar..
Söz savunma avukatının..
- 13 beğenme
Yorum
-
BY KILLIAN...WOMAN IN GOLD
Hakkaten de woman in gold... Lux , para ve gösteriş seven kadin parfumu... Etraf buram buram kokuyor ben burdayim diye bağırıyor cunku...Tatli vanilyali gullu dalli tam kadin kokusu yapmislar..
Ofistekiler begendigine gore genel beğenisi yuksek... Ben begenmedim...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 13 beğenme
Yorum
-
Jo Malone - Cade & Cedarwood
2019 İlkbahar - Yaz koleksiyonundan beğendiğim bir parça(bu serinin performansı da kayda değer düzeyde iyi ayrıca, ben üzerimde 12 saat civarında hissediyorum 3 farklı kokunun)
Sonbahar ve kış için kullanımı uygun geliyor bana, açık havada geçirdiğiniz süre duman etkisinin azalmasını hızlandırıyor sanki ve çok sevilesi ardıç koku tamamen silinene dek varlığını sürdürüyor.
- 15 beğenme
Yorum
Yorum