Hermes Elixir des Merveillese . Bayılıyorum bu kokuya
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugun rom, tutun, deri ve narenciyenin mukemmel birlikteligi, koleksiyonumun en sevdigim kokularindan olan Frapin Speakeasy
- 14 beğenme
Yorum
-
Imaginary Authors - Yesterday Haze
karşılaştığım en gerçekçi ceviz akoruna sahip. genel yapısı görmeye alışık olduğumuz iris-tonka ikilisinin sağladığı tatlı ince tozlu(haze) yapı üzerine hafiften kavrulmuş yağlı ceviz şeklinde. kremşanti akoru da bu yağlı ve şerbetsi yapının sağlanmasında muhtemelen ana etkenkerden. yayılım yaklaşık 10-12 saat kol boyu mesafesinin altına düşmüyor. kalıcılık da tende bir gün kıyafette daha fazla. burnun kokuya alışmaması da güzel, kendini gün içinde kişiye hep hissettiriyor. dekantın sonunu da kullandım, nadiren sıksam da ileride kendini özlettirecek özgün ve başarılı yarı gourmandlardan.
- 16 beğenme
Yorum
-
INITIO... ABSOLUTE APHRODISIAC
Side Effect ile karsilastirirsam..
Daha yumusak... keskin köşeleri daha az.. daha soft ve daha cekici... Side effect feminen kullanim icin daha zorken Aphrodisiac kullanımı daha rahat..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme Sparfume; 26-10-20, 20:12. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Bugün ilk defa Prada Amber Women ve Thierry Mugler Angel kullandım. İkisi de gayet unisex parfümler. Bir erkek olarak ikisini de kullanmaya devam edeceğim.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum