Biraz önce Hermes Ambre Narguile kullandım. Genelde hakkında söylenen 'Elmalı Turta' havasının aksine ben gurmandvari vişneli tütün havası aldım. Ayrıca kokuyu üzerime sıktığım anda bana Lêrbolario Dolcelisir'i anımsattı, gerçekten çok benziyorlar. Tabii ki Ambre Narguile daha rafine , yayılımı daha yüksek ama aradaki fiyat uçurumu düşünüldüğünde gün içinde sık sık uygulamak kaydıyla L'erbolario, ambre narguile'e bir alternatif olarak düşünülebilir kanaatindeyim.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tom Ford Metallique kullandım.Pudra şekeri ve sabun kokusu karışımı.Bence hiçbir parfüme benzemiyor.Tatlı bir parfüm ama diğer tatlı, şekerli parfümlerden çok farklı.Tatlılık, yoğun bir pudra ve sabunsulukla harmanlanınca ortaya değişik bir koku çıkmış. Ben çok severek kullanıyorum.Kalıcılığından da gayet memnunum.
- 9 beğenme
Yorum
-
Hermes Hermessence Rose Ikebana kullandım. Adı üzerinde gülün merkezde olduğu ve ravent ( rhubarb)'ın desteklediği bir kompozisyon. Ravent kokuya hem ferahlık, hem de hafif mayhoş bir tatlılık katıyor. Buradaki tatlılık iç bayan tarzda değil, hafif mayhoşluğun etkisi ile ferah denilebilecek bir tatlılık. Gül notasını sevenler muhtemelen seveceklerdir diye düşünüyorum. Kokuyu hafif feminen tarafa daha yakın bulsam da , uniseks olarak da kullanılabileceğini düşünüyorum.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum