cracheuse de flammes de şişeli lütfen
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# L'Artisan & Serge Lutens (Section D'Or Efsanesi Gerçek Oldu) Spliti #
Çökme
X
-
Arkadaşlar çiçeksi diye vs düşünüp denememezlik etmeyin derim. Ben denedim ve çiçeksi olanlar diğerlerinden daha yırtıcı. En performanslısı Cannibale tabi. Baya derin bir parfüm ayrıca. Ama bu parfümlerin hiçbiri yabana atılır cinsten değil...
- 1 Beğen
Yorum
-
Selective44 hocam yanlış anlamazsanız ben sidbel abbesi sizden önce yazdım saate bakabilirsiniz siz cannibale yazmıştınız , siz dğzeltmeden takribi 3 dk önce ben sidi bel abbes yazdım bilginiz olsun
- 1 Beğen
Yorum
-
Selective44 hocam siz 4 dakika sonra düzelttiniz ilk yazdığınızdan, benimkinden takribi 3 dk sonra. Bu durumda sidiyi şişeli alma hakkı benim olsa gerek
- 1 Beğen
Yorum
-
# ÖNEMLİ #
Değerli arkadaşlar, lütfen bu mesajdan sonra yazacağınız talepleriniz üzerinde "düzenleme" yapmayın. Bu mesaja kadar olan kısmı moderatör arkadaşlar ile çözeceğim ve editlemeden önce ilk yazdığınız geçerli olacaktır. Bu mesajdan sonra yazılıp, editlenen yani üzerinde düzeltme yapılan mesajlar ise yok sayılacaktır. 10 tane de mesaj yazmanız gerekse, peş peşe yazın. Kesinlikle editleme yapmayın!
Kısacası; lütfen önceliğiniz olan parfümleri talep ettikten sonra, mesajınız üzerinde düzenleme yapmayın.
Herkese saygı ve selamlar...
- 3 beğenme
Yorum
-
Bu serinin nota bilgilerine ait bilgi cok fazla yok.Fikir olmasi icin bu bilgileri bulabildim.
L'incendiaire:Resins,incense, fumed wood
Cannibale:Burned saps,burned flowers, incence, woody notes,
Cracheuse de Flammes:Otto rose, musk, amber, leather of russia, apricot
L'Haleine Des Dieux:Amber, leather,clary sage,musk,vanille
Renard Constrictor:Pine tree, sap,styrax palm, musk
Sidi Bel Abbes:Tabocco,beewax, cumin,leather of russia, vanilla, fruity complex
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme emroztrk; 18-06-20, 00:37. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum