Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Cale Mistero hakkında şöyle bir duyum aldım: “İçeriğinde vetiver olmamasına rağmen Kinski’deki vetiver kullanımını andırıyor ve Black Afgano’nun eski formülasyonundan izler taşıyor. ”
Denemek isteyenler veya düşünenler için küçük bir ön bilgilendirme şeklinde paylaşmak istedim.
Cale Mistero hakkında şöyle bir duyum aldım: “İçeriğinde vetiver olmamasına rağmen Kinski’deki vetiver kullanımını andırıyor ve Black Afgano’nun eski formülasyonundan izler taşıyor. ”
Denemek isteyenler veya düşünenler için küçük bir ön bilgilendirme şeklinde paylaşmak istedim.
Ege hocam bende de baya biseyler belirdi. Belli ki kaliteli bir sey. Bir de bu fiyata ne kadar kötü bir parfum olabilir ki.. Yurt disi satis fiyatlarini arastirdim ben. Genelde belli bir kaliteye sahip parfumler kategorisinde gozlemledigim. Ama koklamadan hicbisey diyemeyiz tabi
Süper o halde. O kutuyu eşim mutlaka değerlendirir gerçi bu kadar parfüm aldığım için bana saydıracak ama en azından bak sana da takılarını koyman için kutu aldım derim )
Mustafa bey bir de oud imperiali araştırdığımda daha önce iki Farklı şişe rengi var. Ya da ışık kaynaklı olabilir bilmiyorum. Birisi tamamen altın sarısı, diğeri siyah ve altın. Bir de Extrait varmış sanırım. Acaba şişe farkı o sebepten mi yoksa şu reformülasyon dediğimiz olay mi. Çok önemli bir mevzu değil ama insan merak ediyor.
50lik üzerinden 20ml şişeli talep girilmiş hocam. Ama 100lük olduğunu fark edince şişeli talebini yarım şişe olarak güncelledim. Ege hocam dilerse size devredebilir. Şimdilik önceliği kendisi almış oldu
Hocam benim şu şekilde bir talebim vardı çıksın diye ama cale misteroya bir şans vereyim dursun o lütfen ama lalique white ve royal white a ek olarak fouco infernaleyide listeden çıkarabilirsek sevinirim hocam
Yorum