Penhaligons castile ,english fern ve Lartisan Absinthe 5er mililitrede onlardan aliyim kardesim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# 1 Haziran Normalleşme Spliti 😁 #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ersengudu View PostMerhabalar. Bende sipariş verecektim ama yeniyim. Süreç nasıl oluyor? 5 ml Amouage Overture siparişi için ne yapmam gerekiyor?
Süreç kabaca şöyle işliyor; Ana sayfadaki kurallar kısmında belirtilen tarihler kıstas alınacak şekilde, talep toplama, ödeme toplama ve belirtilen adreslere dağıtım. Yani burada katılacak arkadaşların yapması gereken sadece bu süreçlere dikkat gösterip istedikleri gibi taleplerini ve/veya iptallerini sayfaya yazmaları. Talep ettiğiniz parfümleri en kötü günlük aralıklarla takip edersiniz. Dolmayan şişeler bölüştürme sayfasından çıkarılacağı için talebiniz sayfadan silinmiş olabilir. Talep ettiğiniz parfüme ait şişe tamamlandığında ise sizin payınıza düşen ödeme miktarını yine ana sayfada yayınlayacağız ve sonraki yönergeleri takip etmenizi isteyeceğiz.
Detaylı ve karmaşık yazdıysam lütfen özelden bilgi verilmesini talep ediniz
Talebinizi 5ml Amouage Overture olarak işliyorum şimdilikSon Düzenleme cantona8; 04-06-20, 14:54. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
# Mancera Cedrat Boise ve Coco Vanille için üç gündür fiyat beklemekteydim. Fiyatlarını alamadığım için ekleme çıkarma yaparken listeleyemedim. Fiyatlarına ulaştığım için listeliyorum. Talep almaya açıktırlar. Bunun dışında yarın akşam 3te 2si boş olan, dekant verilebilecek parfümler haricindeki tüm şişeler sayfadan çıkarılacaktır. Taleplerinizi ona göre gözden geçirmenizi tavsiye ederim yarın akşama kadar. #
- 1 Beğen
Yorum
Yorum