Linari Mare Pacifico şişeli lütfen
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# 1 Haziran Normalleşme Spliti 😁 #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bvlgari Black Orient 5ml
Ermenegildo Zegna Sicilian Mandarin 5ml
Tiziana Terenzi Vele 5ml
Olarak başlayalım şimdilik. Bir de hocam hiçbir parfüme 3ml seçeneği eklenmemiş. Ml fiyatı çok pahalı olan ama denemek istediğim şeyler var, 3ml seçeneği unutuldu mu acaba yoksa ileriki günlerde eklenecek mi ?
- 1 Beğen
Yorum
-
Arkadaşlar sayfayı göremeyenler oluyor sanırım. Tapatalk'tan girince göründüğünü söyleyenler var. Konu ile ilgili arkadaşlarımızı buraya davet ediyorum
Yorum
-
Fiyatlar çok iyi özellikle casanovanın fiyatı piyasada 16 lira civarındayken burada 10,8 çok iyi ama tek eleştirebileceğim nokta dekant alma zorunluluğu çok katı olmuş evet hem deneme amaçlı hem destek amaçlı güzel bir düşünce destekliyorum önceki splitte ki kural güzeldi ama şuan kural biraz sert olmuş
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1001 View PostFiyatlar çok iyi özellikle casanovanın fiyatı piyasada 16 lira civarındayken burada 10,8 çok iyi ama tek eleştirebileceğim nokta dekant alma zorunluluğu çok katı olmuş evet hem deneme amaçlı hem destek amaçlı güzel bir düşünce destekliyorum önceki splitte ki kural güzeldi ama şuan kural biraz sert olmuşSon Düzenleme cantona8; 02-06-20, 00:48. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum