Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Valla ben markanın parfümlerini hiç bilmiyorum. Duyduğum anda bana sıradan marketing parfümlerinden farksız geldi. Zara gibi guess gibi. Ama çok talep var şaşırdım merak etmedim değil. Yaz için ucuz bir alternatif gibi duruyor
Dunhill deneyen var mi forumda acaba? Prestij serisi gibi bir sey olmus ve fiyati da malum bir Dunhill Icon fiyati degil... Deneyenlerin yorumunu merak ettim.
Bende indian sandalwood var, oud wood benzerliği konusulunca yazmak istedim. Fragranticada baktım gerçekten öyle bir iddiada bulunulmuş. Eğer bendeki sahte değilse, ki noktadan Muhip beyden aldım sahte olacagını hiç sanmıyorum. Indian sandalwoodun fragrantica yorumlarında yazdıgı gibi carlisle yada oud wood ile uzaktan yakından alakası yok. Fragranticada bazı sıkıntılı sayfalar var mesela carlisleın notalarıda tamamıyla yanlış yazılmış durumda. Indian sandalwood kremsi sandal ağacı kokusu lineer yapıda ve bilenler için tom ford serisinden santal blushın gülsüz haline o hafif tozlu sandal kokusuna çok benzer parfüm. Bu fiyatlara bence denemeye deger bir parfüm.
Yorum