Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
İlk kez katılan arkadaşlar eğer başka ekleme yapmayacaklar ise taleplerine, ana sayfada belirtilen tabloyu kontrol edip ödemelerini gönderebilirler. Hatalı olduğunu düşündüğünüz bir yer var ise bildiriniz! Son ödeme tarihi 06.03.2020 Cuma günüdür. Ödemesi gelmeyen üyelerin talepleri splitten çıkarılacaktır.
Mustafa bey
İyi geceler
Bir konuda bilgi almak istiyorum
Mancera kumkat eood şişeli talebim splitşn başlarında yüksek ml talep etmiştim
Talep doğrultusunda eksiltmemhakkknkz var, kurallardan bunu biliyorum
Fakat doldu dedikten sonra ekleme çıkartma yapılmış, önce 45, sonra 55 ve en son da 50 ml olarak yazılmış
Aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mustafa bey
İyi geceler
Bir konuda bilgi almak istiyorum
Mancera kumkat eood şişeli talebim splitşn başlarında yüksek ml talep etmiştim
Talep doğrultusunda eksiltmemhakkknkz var, kurallardan bunu biliyorum
Fakat doldu dedikten sonra ekleme çıkartma yapılmış, önce 45, sonra 55 ve en son da 50 ml olarak yazılmış
Aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam şişenin yüzde 30'u kalana kadar gelen ve iptal edilen talepleri ekleyip çıkarıyorum. Muhtemelen artıp azalmasındaki sebep de iptal edilen talepler ve sonrasında gelen isteklerdir. Split sonlandığında ekleme çıkarma yapılamayacak. Ben "splite artık başka parfüm eklemesi olmayacak" manasında bir yazı yazmıştım. Sanırım onun ile ilgili bir karışıklık oldu kafanızda.
Yorum