Bugün de bir başka temizlik kokusu. Nina Ricci L'Air du Temps, Francis Fabron, baharlı çiçekler ve aldehitler. 1948. Zaman kapsülü gibi, ailede kimse kullanmamış olmasına karşın çocukluğumun geçtiği evi hatırlatıyor. Dolabı, çekmeceyi açtığımda giysilerin, çarşafların arasına saklanmış sabunlardan gelen koku gibi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Hafif meyveli makyaj pudrası Guerlain Meteorites Le Parfum. Menekşe ve elma ağırlıklı, misk tabanlı. Açılışı Marc Jacobs Daisy, dip notaları Chanel Chance Eau Tendre'e benziyor. Günlük, ilkbahar-yaz için rahat kullanımlı EdT formunda. Keşke adındaki gibi gerçekten "Le Parfum" olsaydı.
- 14 beğenme
Yorum
-
dior ambre nuit,gülün en naif kullanımlarından diyebilirim eski göz ağrımdır kendisi.baharatlar ve gülün birleşmi biraz içki efekti yaratıyor benim burnumda.tarçınlı güllü bir şerbetmiş gibi geliyor kokusu.parfüm oturdukça amber üstünlüğü ele alıyor ve içkimsi hava kayboluyor
- 12 beğenme
Yorum
-
Amouage Imatatıon
Süet tarzı bir deri, gül ve iris götürmüş parfümü. Keskin açılışından sonra benim için feminen ilerliyor. Opus V benim gözümde markanın en iyi işi.
- 12 beğenme
Yorum
-
Kimse beğenmez ama imitation hoşuma gidiyor benim. Evet opus V bence de en iyi çalısması markanın. Ama imitation da güzeldir.
-
Çok kötü değil hocam, ben markaya biraz ön yargılıyım herhalde. Açılışı karabiber ile yakan cinsten tütsülü bir havası var ama acayip bir değişimi uğruyor kendimi Arap gibi hissediyorum 😊
-
Sanırım ben tütsülü parfümleri sevdiğim için )
-
Creed Aventus (19P11) batch. Cok begendim. Gerci toplamda 2 cesit batch kullandim. Digeri 7-8 sene onceydi o yuzden hatirlamiyorum acikcasi. Ama 19P11’i begendim. Performansa bakicaz
- 11 beğenme
Yorum
-
Bugün 3 parfüm denedim.
1-Ramon Monegal #laislablanca: Epey güzel bir yazlık. Tropikal bir ormanın çiçek ekilmiş bir bölgesinde hindistan cevizi yiyormuş hissiyatı veriyor. Hafif feminen.
2-Ajmal Shadow - 4 mevimlik tütsülü koku nasıl olur adeta ders vermişler. Hafif tatlı ve tütsülü. Çok hoşuma gitti.
3- Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition- Nükleer bomba. Bana aşırı derecede tarçın, orta miktarda vanilya ve hafif tütün geldi. Ayrıca şu ana kadar denediğim 150 civarı parfüm içerisinde muhtemelen en güçlüsü bu.Son Düzenleme Myrkur; 22-05-20, 16:50. Tarafından yapıldı.
- 15 beğenme
Yorum
Yorum