xerjoff amber star
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
FM Promise
Yeşil elma, cypriol yağı (hala bu notanın tek başına nasıl koktuğu hakkında bir fikrim yok), güller ve baharatlar. Muazzam hoşuma giden bir koku. Belki daha önceki kullanımlarımda da bahsetmişimdir fakat bir daha söyleyeceğim; bu sezonki açık ara favori parfümüm. Test kağıdı ve kendi tenim üstünde de farklı kokuyor. Özellikle başlangıç kısmı test kağıdında daha metalik yapıda. Yabancı forumlarda bir kaç kişi yeni boyanmış duvar gibi koktuğunu belirtmiş cidden öyle metalik soğuk bir havası var kağıtta. Fakat tenimde böyle bir durumun uzaktan yakından alakası bile yok. Hatta elma notası kağıtta çok asidik geliyor ama tenimde kütür kütür dalından yeni toplanmış organik elma tadında. Almayı düşünenler varsa direk teninizde test etmenizi tavsiye ederim
- 16 beğenme
Yorum
-
Nishane Ani
Özgün bir kompozisyon beklerken, bilinenin yeni uyarlaması. Xerjoff Lira/L de Lolita/Laurence Dumont Tendre Madeleine gibi vanilyalara alternatif olmuş sadece. Büyük hayal kırıklığı.
- 15 beğenme
Yorum
-
Chloe Signature kullandım.Dün gece de bunu kullanmıştım.Normalde şekerli koku hastası kızım,anne parfümün güzelmiş dedi(ben sormadan).Eşim ise bu parfüm ağır kokuyor dedi.Black Orchid e bayılır ama Chloe ağır gelmişBenim ise çok çok sevdiğim bir parfüm.Sade,zarif ama dikkat çekici,sürekli koklama isteği uyandıran parfümlerden.
- 17 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volcanolover View PostMiller Harris L'Air de Rien
Sizin düşünceleriniz nedir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 3 beğenme
Yorum
-
Slumberhouse Jeke. Baque'deki kayısı çekip almışlar, tatlılığı kısıp tütünü arttırmışlar ve bizlere Jeke'yi sunmuşlar sanırım. İlk sıktığınızda tarif edemediğim kirli bir havası var. Sanki tütünün suyunu sıkmışlar da kazanda kaynatıp tütün katranı haline getirmişler gibi. Sakinleşene kadar olan kısmı zorlu ama seveni için çok zevk vereceğini düşündüğüm bir faz. Ve sakinleştikten sonraki hali bana nedense Costume National Homme'yi andırıyor. Gücünden bahsetmeye gerek yok sanırım. Yalnız yayılımı extrait olmasından mıdır bilinmez bence çok değil.
- 19 beğenme
Yorum
Yorum