Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • En kıymetlimiz,vazgeçilmezimiz,başımızın tacı Amouage Jübilation ile aşk tazeliyoruz.



    Yorum


    • TF Tobacco Vanille

      Geçtiğimiz günlerde 2013 batch bir şişe edindim cidden böyle bir koku doygunluğu olamaz. Tütün, sıcak baharatlar, ekşi kuru meyveler ve vanilya tatlılığı daha sıkmadan şişenin sprey kısmı bile koklandığında bariz fark ediliyor. Hayatımda söz konusu reformülasyonlardan önce kokladığım ilk Private Blend parfümü. Gerçekten inanılmaz dolu bir parfümmüş. Gerçi hoş ben reformüle edildiği söylenen güncel halini de çok seviyordum ama bu eski üretim başka bir boyutmuş onu anladım
      Son Düzenleme xPixa; 13-03-20, 09:29. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • Mancera Aoud Lemon Mint

        Yorum


        • Bugün Zara Bright Rose kullandım.Bu parfüm Narciso For Her benzeri ama içine sanki tatlımsı bir bebek pudrası katılmış versiyonu gibi geliyor bana.Daha masum,biraz daha pudralı.Daha önce bir arkadaşımın kızında duymuştum kokusunu ve çok beğenmiştim.Sıktıktan saatler sonra bile ondan hafif hafif alabiliyordum.Kendi üzerimde de çok beğendim👍🏻

          Yorum


          • Naomi Goodsir Nuit de Bakélite kullandım. Genelde floral parfümleri erkek üzerinde pek oturtamam ancak bu maskülen bir çiçeksi parfüm olmuş. Aşırı keskin bir açılışı var. Vahşi yabani ot gibi. Sonradan sakinleşip yeşil bir sucul hava ile devam ediyor. Tuzlu sucullardan nefret eden ben bu yeşilimsi sucul kısmını da tuttum diyebilirim. Bu karakterdeki bir parfümün 1 fıs ile ofis odası artı ofisin mutfağından hissedilmesi de şaşırttı doğrusu.

            Yorum


            • amouage epic man

              Yorum


              • Açılışı Hdp 1899 ile yaptım. Her ne kadar Spice Bomb a benzetilse de, tarçın baharat kullanımı kuru ve tozlu, Spice Bomb daha bir sıcak ve yoğun. 1899 yayılımı ise daha uzun süreli ve genel beğenisi Spice Bomb göre daha iyi benim gözlemlediğim. Kapanışı ise MDCI Invasion Barbare ile yaptım. Baştan sona kalite kokan notaların o eşsiz uyumu, hele ki ilk yarım saatten sonraki kısmındaki çekicilik nedir öyle!? Bence Mdcı nin baş yapıtlarından, oldukça modern bir parfüm. Nasıl olur da böyle bir parfüm geri planda bırakılıyor hayret verici gerçekten de. ''Mdcı Chypre Palatin den kat ve kat daha güzel''. Ben çok etkilendim. Puanlama yapacak olursam abartmadan 9/10 veririm. İmkanı olan elinin altında bulundursun mutlaka.

                Yorum


                • Annick Goutal Nuit Etoilee ve Pino Silvestre Original

                  Nuit Etoilee limonlu çam araba kokusu.. Etkilenmedim.
                  Pino Silvestre baharatlı çam kokusu, keşke baharatı az ferah çam baskın olsa ama olsun, eskiden de çok severdim, nostalji için yine aldım geçenlerde.

                  Bir süredir buralarda yaygın bir ağaç olan ve müthiş ferah ve karakteristik kokusu olan mavi çam (mavi ladin/blue spruce) kokusu arayışındayım, umarım ona yakın bir koku bulabilirim..
                  https://www.fragrantica.com/member/789115/

                  https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

                  Yorum


                  • SHL777 Black Gemstone
                    Açılışında, kokusunu sevdiğim naftalini anımsatan bir nüans var ama çözemedim. Sanki hafif boozy havası da mevcut. İlerleyen bölümlerde reçineli, karanlık ve gizemli odunsu yapıya bürünüyor. Karanlık odunsu yapının derinliklerinden gelen, bana buruk kırmızı meyveleri çağrıştıran aroma çok hoşuma gitti. Kokunun bence tek dezavantajı hissedilebilir sentetikliği, onun dışında benim gibi karanlık kokuları sevenler için güzel bir seçenek diye düşünüyorum.

                    Yorum


                    • Dior Homme İntense 2016
                      Performansı fazlasıyla yerinde

                      Yorum


                      • Montale intense cafe havalar iyice ısınmadan tadını cikaralim.

                        Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                        Yorum


                        • Hermes - Eau d'Orange Verte.. En gerçekçi portakal.

                          Yorum


                          • LM Black Oud Extreme Amber kullandım. Çok fazla değişim göstermiyor ama oud ve ambere eşlik eden tütsü gayet iyi. Hayvansal içerikleri ise ben pek hissedemedim açıkçası. Böyle bir içeriğe sahip olup bu kadar fazla beğenilmesi de çok şaşırtıcı. Bazen burnumu erkenden yoruyor bazen de çok hissediyorum. Hissettiğim zamanlar için konuşursak performansı çok iyi.

                            Yorum


                            • Creed Aventus
                              2019 Meyvalı batch’leride çok hoşuma gitmeye başladı. Yaz aylarında Aventus’dan vazgeçmeyenler için indirim yakalanırsa duş jeli ile birlikte kullanımı. Gün içinde çok fazla kokuyu hissetmenizi sağlıyor.

                              Yorum


                              • Tiziana Terenzi Gumin

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X