Paket geldi. Emeklerin için teşekkürler.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
%30 İndirimli Tom Ford Private Blend Serisi Spliti (Ödeme Toplama)
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Altuğ bey benim ff talebim yok halen kargom gelmedi.Siplit dışında normal dekant satışınızdand a 3 ayrı dekant aldım.Ne mail ile nede msj yoluyla hiç bir dönüş sağlamadınız.Ödemem geldimi siparişlerimi gördünüzmü bir bilgi verirseniz sevinirim
- 1 Beğen
Yorum
-
Merhaba Altuğ bey, bu hafta alabilecek miyiz acaba? Son durum ile ilgili bilgi verebilir misinz.?
- 1 Beğen
Yorum
-
Merhabalar Aylin hanım. Evet bugün FF harici diğerlerini yolluyorum Elca Kozmetik (TF Distribütörü) henüz depo çıkışı yapmadığı için FF elime ulaşmadı. O da ulaşınca ayrıca kargolayacağım. Elimde olmayan bu durumdan ve gecikmeden inanın ki sizden çok ben huzursuz oluyorum ama inanın benim elimde olan bir şey de değil. Şu an sadece içinde FF olan 10-15 arası bir kargo bekliyor bunun haricinde diğer tüm arkadaşlarımızın kargolarını yolladım.
-
Altuğ bey günaydın. Eğer parfümleri dediğiniz gibi perşembe günü yolladıysanız kargonun gelmiş olması lazımdı. Benimki göndermedikleriniz arasında mı kaldı? Kargoya 3. giidişim boşuna tekrar gitmek istemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Selamlar bugün geriye kalan ve FF bekleyen kargoların tümünü yolladım. Şu kahrolası FF gelince onu da ayrıca ileteceğim. Elca ile de fazla papaz olmak istemiyorum en nihayetinde yeri geldiği zaman yardımcı oluyorlar. Şu depo çıkışları olur olmaz ürünü ilk bize göndereceklerine söz verdiler
- 2 beğenme
Yorum
Yorum