# Talepler OK! Cigar Rum Intense için 2. şişe açılmıştır. Şişeli isteyen alabilir. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Aralık Spliti #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
bir vintage sever olarak Rogue Perfumery Chypre-Siam ı kaçırmışım , dolmuş bile. fragranticada baktım da '' vintage parfüm sevenlerin hayalindeki parfüm '' demiş. inşallah bir sonraki splite diyelim bu arada bu parfümü kullanacak arkadaşlardan naçizane bir yorum bekleriz
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: orangeverte View Postbir vintage sever olarak Rogue Perfumery Chypre-Siam ı kaçırmışım , dolmuş bile. fragranticada baktım da '' vintage parfüm sevenlerin hayalindeki parfüm '' demiş. inşallah bir sonraki splite diyelim bu arada bu parfümü kullanacak arkadaşlardan naçizane bir yorum bekleriz
Yorum
-
# Talepler OK! Cedrat Boise eklendi son olarak. Splitten şişeli parfüm alacak arkadaşlar, alabilecekleri maksimum miktarları bana bildirsinler mutlaka. Ona göre şişeleri iptal edeceğim ve dekant kuralının uygulanması için uygun zemini oluşturacağım veya devam edeceğim talep toplamaya. Saygılar. #
Yorum
-
cantona8 hocam Parfum d'Empire Azemour Les Orangers kalan 10 ml bana yazabilir misiniz mümkünse. çok teşekkür ederim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Desert Suave kalanını bana yazıp kapatabilirsin Mustafa hocam talep durumuna göre ekleme çıkarma yaparsın.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: orangeverte View Postbu arada splitteki parfümleri incelemeye yeni vaktim oldu da hakikaten niş vasfını sonuna kadar hakeden seçimler olmuş cantona8 hocama böyle bir split ve seçimleri için teşekkür ederim şahsen
Yorum
Yorum