Mustafa Hocam düşünceleriniz arasında Alghabra parfümleri var mı acaba?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Aralık Spliti #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: PerfumeIsAnArt View PostMargiela Whispers In The Library stoklara tekrar girmiş Yanina Beach Walk yakışır 😊👍
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Burak hocam hiç initio spliti yapmadınız sanırım initionun Kokularını eklemek mümkün mü? Son zamanlarda en çok trend olan marka olduğunu düşünüyorum.
Bir de geçen senelere göre ekonomiler bir hayli zorlandı. Şöyle adı duyulmamış 1ml/35₺ olan parfümlerin dolacağını düşünmüyorum. Yeni arayıştan ziyade insanlar trend topic olan koleksiyondakilerden üçer beşer yedekler diye düşünüyorum. Umarım keyifli bir split olur. İnitioları bekliyorum inşallah
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: onuralps View PostBurak hocam hiç initio spliti yapmadınız sanırım initionun Kokularını eklemek mümkün mü? Son zamanlarda en çok trend olan marka olduğunu düşünüyorum.
Bir de geçen senelere göre ekonomiler bir hayli zorlandı. Şöyle adı duyulmamış 1ml/35₺ olan parfümlerin dolacağını düşünmüyorum. Yeni arayıştan ziyade insanlar trend topic olan koleksiyondakilerden üçer beşer yedekler diye düşünüyorum. Umarım keyifli bir split olur. İnitioları bekliyorum inşallah
- 5 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostHepsinden 10 ar ml yaz bu parfümlere erişmek kolay değil neredeyse hepsi denemk istediğim parfümler.... Diyeceğim bir split bekliyorum CantonamSon Düzenleme cantona8; 03-12-19, 12:26. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Özellikle 4 5 tanesi öyle olacak inşallah Keza bir tanesi üretimi durmuş bir parfüm olacak. Şu anda dünya üzerinde erişimi çoook zor olan bir parfüm. Satılan bir iki yer bulabilmiştik. Fiyatı abuk kelimesiyle bile karşılıksızdı. Nitekim değerinde alabildik yamyamların eline düşmeden. Özel teşekkürlerimi sunacağım an gelince "şimdilik" nameless kahramanlarıma gereken şükranlarımı ileteceğim aracılığınız ile
- 1 Beğen
Yorum
Yorum