Ek bilgileri girdim arkadaşlar. Anlaşılmayan bir konu varsa sorun benim aklıma gelmeyen noktalar olmuş olabilir o kısımlarıda aydınlatayım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Split Sizsiniz... (Aktif)
Çökme
X
-
matrai Anlamadığım bir nokta var aydınlatırsanız sevinirim. Sadece internet mağazalarından mı alabiliriz? Yoksa güvendiğimiz (isim vermek istemiyorum) satıcılardan temin edebilir miyiz?
Son Düzenleme MertCanTekeler; 27-11-19, 23:32. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: PerfumeIsAnArt View PostBence çok karmaşık ve yorucu Bunun yerine sadece yeni çıkan parfümler split e sunulur Eğer dolar ise ödeme toplama sonrası parfüm mağazadan satın alınır Split i yapılır Ki yeni parfümler dışında herkes birçok hatta tüm parfümlere sahip diye düşünüyorum 👍
- 2 beğenme
Yorum
-
Yeni uyeler matrai inin dekant satış listesinden yararlanabilir Ki zaten forum ici paylaşım splitleri mutlaka olucaktir Eksiklerinizi tamamlarsınız 😊 Eski üyelerde neredeyse tüm parfümler mevcut 😊👍Son Düzenleme PerfumeIsAnArt; 29-11-19, 16:00. Tarafından yapıldı.
-
En güzeli spliti kendim yapmak olacak Herkesin kafası oldukça karıştı. Biraz zaman verin bana ben hallediyorum split işini.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum