# Spliti yarın akşam kapatıyorum arkadaşlar. Parfümler için elinizi çabuk tutun #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Geldi Gidiyor Spliti (Profumum Roma+Bir Takım Şeyler) #
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Mustafa hocam merhabalar fiyatlar bende aynı görünüyor hala margielalar için ama, boynerden daha uyguna alınabiliyordu bende size onu yazacaktım baktım siz yazmışınız fireplace şişeli yazabiliriz şimdilik
Yorum
-
Arkadaslar nacizane tavsiyem. Amouage Epic Woman i eger butcenize uyuyorsa mutlaka deneyin. Epic Man dan cok cok daha ust duzey ve farkli bi parfum sizi bekliyor cunku. Ayrica hic de oyle net bir woman havasi yok
Yorum
-
Sevgili hocam Maison Margiela Jazz club talipler için şöyle bir şey eklemek istiyorum.Toplam yanlış hesaplamadıysam 185 ml talep var ben ve bi şişe daha 50 istemiştik.Eğer 5 ml daha bulursak almak isteyen ben talebimi 60 ml yapıp iki şişeyi de kapatabiliriz.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostArkadaslar nacizane tavsiyem. Amouage Epic Woman i eger butcenize uyuyorsa mutlaka deneyin. Epic Man dan cok cok daha ust duzey ve farkli bi parfum sizi bekliyor cunku. Ayrica hic de oyle net bir woman havasi yok
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostArkadaslar nacizane tavsiyem. Amouage Epic Woman i eger butcenize uyuyorsa mutlaka deneyin. Epic Man dan cok cok daha ust duzey ve farkli bi parfum sizi bekliyor cunku. Ayrica hic de oyle net bir woman havasi yok
- 1 Beğen
Yorum
-
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: borabzdn View PostSevgili hocam Maison Margiela Jazz club talipler için şöyle bir şey eklemek istiyorum.Toplam yanlış hesaplamadıysam 185 ml talep var ben ve bi şişe daha 50 istemiştik.Eğer 5 ml daha bulursak almak isteyen ben talebimi 60 ml yapıp iki şişeyi de kapatabiliriz.
- 2 beğenme
Yorum
-
Ben israrla uzun zamandir bu parfumleri arıyordum ve splitte olmasi icin rica etmistim Hickimse yanaşmamıştı Asıl teşekkürü cantona8 hak etti Beni kirmadi Yeterli teşekkürü edemiyorum Minnettarız Mustafa bey 😊👍🙏
Yorum