Bu sene çıkarttığı Lucky Collection ile oldukça fazla övgü toplayan ve Milanoda düzenlenen Esxence 2019 da Luca Turin tarafından Clubs Of İris isimli çalışmasına dikkat çekilen yerli parüm evlerimizden Regalieni splite açıyorum.
Benim en çok dikkatimi çeken ve vetiver parfümleri sıralamam içinde başa oturan Spade Of Vetiver isimli parfümünü daha önce forumda yorumlamıştım. Bana gönderilen ve benim bayıldığım performans canavarı numune ifra ya uyamadığı için reformüle yapılarak piyasaya çıkartılmıştı. Fakat o reformüle edilen ve ifraya uydurulan parfüm benim için belli bir çizgiyi aşamamıştı. Şimdi dize esas sürprizi söylüyorum Spade Of vetiver parfümü şu anda piayasada satılan değil o bana gönderilen ifrasız formülasyon olacak. Hem performansına hemde kokusuna hayran kalacaksınız. Tarz olarak TDC Sel De Vetiver ile Terre D'Hermes arasında bir parfüm. Ofise gelen her arkadaşa mutlaka koklatmışımdır en tarafsız yorumu onlar yapacaktır zaten
Clubs Of İris : Benim daha önce deneyimleme şansım olmadığı İris Nazeranaya tarz olarak oldukça benzetilen bir parfüm Clubs Of iris. Hem bayan hemde erkek kullanımına oldukça uygun kremsi bir irisin hakim olduğu ve her zamanki gibi iristen gelen vintage makyaj efektini bolca alacağınız bir parfüm. Luca Turinin serideki en beğendiği ve şu an markanın en fazla satan parfümü konumunda.
Heart Of Rose: Yine daha önce forumda yorumladığım bir parfüm. Klasik gül parfümlerinin oldukça dışında meyveli hafif tatlımsı bir gül parfümü olarak tanımlayabiliriz.Markanın şu anda Clubs Of iris ten sonra en fazla satan 2. parfümü.
Diamond Of Velvet: Tozlu menekşenin hakim olduğu pürüzsüz bir deri parfümü olarak tanımlayabiliriz. Hatta şöyle söylersem kafanızda daha iyi canlanır. Memo markasının Cuir Nomades serisine Menekşe temalı bir parfüm gelseydi buna yakın bir şey olurdu. Tam Memo tarzı bir hava hakim parfümde. Doğu Avrupa bölgesinde markanın en fazla rağbet gösterilen parfümü.
Herşeyden önce bu koleksiyon için uğraşan, emek veren başta Varol Besen olmak üzere tüm Regalien ekibine teşekkür ederim. Bizlere yine foruma özel indirimli fiyatıyla sundular.
Marka bu sefer ilk koleksiyondaki acemiliği atıp son derece başarılı ve özgün parfümlere imza atmışlar. Bize düşen görev ise yurtiçinde markanın bilinirliğini daha da fazla arttırıp onlara destek olmak olacaktır.
Split Kuralları.
Talepler bu sayfa üzerinden gelen talep sırasına göre işlenecektir.
Split 20 Ekim pazar günü kapanacak 21 inde ödeme toplanmaya başlanacaktır. Ben splitteki talebe göre sipariş geçeceğim için parfümler elime ulaşır ulaşmaz dağıtıma başlayacağım.
Parfümleri her isteyenin deneyebilmesi amacıyla tüm ürünlerde en az talep 3 ml olacaktır. Şişeli olarak giren arkadaşlardan şişe parası alınamayacak olsada gelen kargo ücretinin bölünmesi ve paketleme ücreti olarak 5 TL alınacaktır.
Kargo anlaşmalı olduğum Yurtiçi Kargo ile mesafe ayırmaksızın Türkiyenin her yerine küçük paketler 6 TL Büyük paketler 9 TL den karşı ödemeli olarak gönderilecektir
3-5-10-15 ml için şişe ücreyi 3 TL şişe başına alınacaktır.
Tüm Parfümlerin ML Fiyatı 12 TL olup şişeler 50 ml dir. Parfümler Extrait formundadır.
ÖDEME LİSTESİ
Mail başlığına ''Regalien Spliti'' yazmanız önemle rica olunur
GARANTİ BANKASI
Hesap No / IBAN :
848 - 6679466 / TR66 0006 2000 8480 0006 6794 66
Saim Altuğ Arslanca
Forum Nicki: xxxxxxxx
İsim Soyisim: xxxx xxxx
Telefon: 5xx xxx xxxx
Kargo Adresi: xxxx xxxx
Mail: altug_arslanca@hotmail.com
Formatında mail atmanız önemle rica olunur.
vagonlar 156
volcanolover 78
cantona8 720
marooned 240
Makedon 156
Medea 156
protectedsugar 312
mertus 444
Bekirkara 574
aydın10 156
F.essence oud 299
ufuk.mercan 470
KARALARIN_CEMAL 988
ntmm22 78
Laborman 293
cemm 63
piedra 63
Lostcode 123
munus 63
ali 605
Sofya 156
Clubs Of Iris
vagonlar 3
volcanolover 3
cantona8 3
marooned 3
Makedon 3
protectedsugar 5
mertus 30 şişeli
2. şişe
Bekirkara 29 şişeli
aydın10 3
Sofya 3
F.essence oud 3
ufuk.mercan 3
KARALARIN_CEMAL 3
ntmm22 3
Medea 3
Diamond Of Velvet
vagonlar 3
cantona8 3
F.essence oud 18 şişeli
marooned 3
mertus 3
Makedon 3
Medea 3
protectedsugar 5
aydın10 3
Sofya 3
ufuk.mercan 3
2. şişe
KARALARIN_CEMAL 50
Heart Of Rose
vagonlar 3
cantona8 3
KARALARIN_CEMAL 3
marooned 3
Makedon 3
Medea 3
protectedsugar 5
aydın10 3
Sofya 3
ufuk.mercan 3
Bekirkara 18 şişeli
Spade Of Vetiver (İfrasız Foruma Özel Formül)
vagonlar 3
volcanolover 3
marooned 10
mertus 3
Makedon 3
KARALARIN_CEMAL 25 şişeli
Sofya 3
2. şişe
Laborman 24 Şişeli
Medea 3
protectedsugar 10
cemm 5
aydın10 3
piedra 5
3. şişe
ufuk.mercan 29 şişeli
F.essence oud 3
Lostcode 10
munus 5
ntmm22 3
4. şişe
ali 50 şişeli
5. şişe
cantona8 50 şişeli
Benim en çok dikkatimi çeken ve vetiver parfümleri sıralamam içinde başa oturan Spade Of Vetiver isimli parfümünü daha önce forumda yorumlamıştım. Bana gönderilen ve benim bayıldığım performans canavarı numune ifra ya uyamadığı için reformüle yapılarak piyasaya çıkartılmıştı. Fakat o reformüle edilen ve ifraya uydurulan parfüm benim için belli bir çizgiyi aşamamıştı. Şimdi dize esas sürprizi söylüyorum Spade Of vetiver parfümü şu anda piayasada satılan değil o bana gönderilen ifrasız formülasyon olacak. Hem performansına hemde kokusuna hayran kalacaksınız. Tarz olarak TDC Sel De Vetiver ile Terre D'Hermes arasında bir parfüm. Ofise gelen her arkadaşa mutlaka koklatmışımdır en tarafsız yorumu onlar yapacaktır zaten
Clubs Of İris : Benim daha önce deneyimleme şansım olmadığı İris Nazeranaya tarz olarak oldukça benzetilen bir parfüm Clubs Of iris. Hem bayan hemde erkek kullanımına oldukça uygun kremsi bir irisin hakim olduğu ve her zamanki gibi iristen gelen vintage makyaj efektini bolca alacağınız bir parfüm. Luca Turinin serideki en beğendiği ve şu an markanın en fazla satan parfümü konumunda.
Heart Of Rose: Yine daha önce forumda yorumladığım bir parfüm. Klasik gül parfümlerinin oldukça dışında meyveli hafif tatlımsı bir gül parfümü olarak tanımlayabiliriz.Markanın şu anda Clubs Of iris ten sonra en fazla satan 2. parfümü.
Diamond Of Velvet: Tozlu menekşenin hakim olduğu pürüzsüz bir deri parfümü olarak tanımlayabiliriz. Hatta şöyle söylersem kafanızda daha iyi canlanır. Memo markasının Cuir Nomades serisine Menekşe temalı bir parfüm gelseydi buna yakın bir şey olurdu. Tam Memo tarzı bir hava hakim parfümde. Doğu Avrupa bölgesinde markanın en fazla rağbet gösterilen parfümü.
Herşeyden önce bu koleksiyon için uğraşan, emek veren başta Varol Besen olmak üzere tüm Regalien ekibine teşekkür ederim. Bizlere yine foruma özel indirimli fiyatıyla sundular.
Marka bu sefer ilk koleksiyondaki acemiliği atıp son derece başarılı ve özgün parfümlere imza atmışlar. Bize düşen görev ise yurtiçinde markanın bilinirliğini daha da fazla arttırıp onlara destek olmak olacaktır.
Split Kuralları.
Talepler bu sayfa üzerinden gelen talep sırasına göre işlenecektir.
Split 20 Ekim pazar günü kapanacak 21 inde ödeme toplanmaya başlanacaktır. Ben splitteki talebe göre sipariş geçeceğim için parfümler elime ulaşır ulaşmaz dağıtıma başlayacağım.
Parfümleri her isteyenin deneyebilmesi amacıyla tüm ürünlerde en az talep 3 ml olacaktır. Şişeli olarak giren arkadaşlardan şişe parası alınamayacak olsada gelen kargo ücretinin bölünmesi ve paketleme ücreti olarak 5 TL alınacaktır.
Kargo anlaşmalı olduğum Yurtiçi Kargo ile mesafe ayırmaksızın Türkiyenin her yerine küçük paketler 6 TL Büyük paketler 9 TL den karşı ödemeli olarak gönderilecektir
3-5-10-15 ml için şişe ücreyi 3 TL şişe başına alınacaktır.
Tüm Parfümlerin ML Fiyatı 12 TL olup şişeler 50 ml dir. Parfümler Extrait formundadır.
ÖDEME LİSTESİ
Mail başlığına ''Regalien Spliti'' yazmanız önemle rica olunur
GARANTİ BANKASI
Hesap No / IBAN :
848 - 6679466 / TR66 0006 2000 8480 0006 6794 66
Saim Altuğ Arslanca
Forum Nicki: xxxxxxxx
İsim Soyisim: xxxx xxxx
Telefon: 5xx xxx xxxx
Kargo Adresi: xxxx xxxx
Mail: altug_arslanca@hotmail.com
Formatında mail atmanız önemle rica olunur.
vagonlar 156
volcanolover 78
cantona8 720
marooned 240
Makedon 156
Medea 156
protectedsugar 312
mertus 444
Bekirkara 574
aydın10 156
F.essence oud 299
ufuk.mercan 470
KARALARIN_CEMAL 988
ntmm22 78
Laborman 293
cemm 63
piedra 63
Lostcode 123
munus 63
ali 605
Sofya 156
Clubs Of Iris
vagonlar 3
volcanolover 3
cantona8 3
marooned 3
Makedon 3
protectedsugar 5
mertus 30 şişeli
2. şişe
Bekirkara 29 şişeli
aydın10 3
Sofya 3
F.essence oud 3
ufuk.mercan 3
KARALARIN_CEMAL 3
ntmm22 3
Medea 3
Diamond Of Velvet
vagonlar 3
cantona8 3
F.essence oud 18 şişeli
marooned 3
mertus 3
Makedon 3
Medea 3
protectedsugar 5
aydın10 3
Sofya 3
ufuk.mercan 3
2. şişe
KARALARIN_CEMAL 50
Heart Of Rose
vagonlar 3
cantona8 3
KARALARIN_CEMAL 3
marooned 3
Makedon 3
Medea 3
protectedsugar 5
aydın10 3
Sofya 3
ufuk.mercan 3
Bekirkara 18 şişeli
Spade Of Vetiver (İfrasız Foruma Özel Formül)
vagonlar 3
volcanolover 3
marooned 10
mertus 3
Makedon 3
KARALARIN_CEMAL 25 şişeli
Sofya 3
2. şişe
Laborman 24 Şişeli
Medea 3
protectedsugar 10
cemm 5