Bendende 10 ml kadar düşebilirsiniz talep olursa.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Areej Le Dore 5. Seri Spliti ( TAMAMLANDI )
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Meşhur "Kafkaesque Blog" un, War and Peace ile ilgili deneyimlerini, Twitter hesabından paylaştığı peşpeşe 12 Tweet lik yazısını, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
https://twitter.com/Kafkaesque_Blog/...403730432?s=19Son Düzenleme Kosovic; 09-10-19, 18:43. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Meşhur "Kafkaesque Blog" un, Siberian Summer ile ilgili deneyimlerini, Twitter hesabından paylaştığı peşpeşe 27 Tweet lik yazısını, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
https://twitter.com/Kafkaesque_Blog/...877635072?s=19
- 2 beğenme
Yorum
-
Kafkaesque yorumlarını okuduktan sonra Plumeria de Orris şişeli talebimin iptalini, yerine hepsinden 2’şer ml olarak düzenlenmesini rica edeceğim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Exotic Scents (Nikhil, Perfume Guru) gibi isimler ile bilinen parfüm yorumcusunun, Areej 5. Seri yorumları.Russian Adam has released 4 new fragrances for his brand Areej Le Dore. These perfumes consist of the most sought after natural perfume ingredients in the wo...
Yorum
-
Arkadaşlar parfümler Almanya ya ulaştı.
45 Dolarlık DHL Express kargo parasını Areej karşıladı.
Almanya da gümrük ücreti olarak şişe başı 8 Euro tuttu.
Ödemeyi ben yaptım bu sebeple tl olarak sabitleyebildik, ml başına 1.75 tl yapıyor.
Almanya da 2 gün kargo firmasına git gel yapmak zorunda kaldılar ve bu masrafı bizim karşılamamız gerektiği düşündüğüm için de ml başı 0.25 TL ekleme yapmayı düşünüyorum.
En geç Kasım sonunda Türkiye de olurlar
Herkese hayırlı olsun şimdiden.
Ödeme listesini yayınlayacağım, şimdiden herkesin ne ödeyeceğini bilmesi güzel olur diye düşünüyorum.
Ödeme yapabilecek arkadaş olursa ödeme alabilirim, çünkü bütün masraflar belli oldu artık.
Aralık başı ödeme için son tarih tir.
- 1 Beğen
Yorum
-
Ödeme listesini ilk post da yayınladım arkadaşlar, bir yanlışlık varsa düzeltmenizi rica ediyorum.
Her şey belli olsun diye küsuratı ile yazdım, aşağı yukarı siz ayarlarsınız
Dolar cinsinden yazdığım fiyatları, ödeme yaptığınız günkü kurdan göndermenizi veya Dolar hesabıma dolar olarak yollamanızı rica ediyorum.
Katılımınız için Teşekkürler.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum