Prada Luna Rossa Extreme herkese iyi bayramlar dilerim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ocak 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: xPixaPrada Luna Rossa Extreme herkese iyi bayramlar dilerim
- 4 beğenme
Yorum
-
Jovoy - Remember me..
İlk kullanışım, biraz nishane ani'yi anımsattı, genel olarak kaliteli ancak alttan gelen rahatsız edici limon tatlısı tarzı bir nota var, tam bilemedim.. Kalıcılık oldukça iyi..
"Kaynamış bir sütün içine atılan turunçgiller, zencefil, kakule gibi baharatlar, bolca çay. Bu notalarla birleşen ve kremsi bir hal alan frangipani. Lezzetli bir tatlılık veren, enfes bir vanilya. Derinden gelen odunsu notalar ve deri. Hepsi çok kompleks ve mükemmel bir harman. Özellikle, orta notaları ve dip notalarındaki vanilya kullanımı usta işi ve enfes."" demiş Matrai usta..
- 14 beğenme
Yorum
-
Jacques Fath Vers le Sud daha fazla alsaymisim keşke dedirtti. Bu yaz favorim oldu..
- 14 beğenme
Yorum
-
İyi bayramlar herkese
Bugün Chanel N° 5 EDP. Şanslıyım ki son kıyım reformülasyon öncesindeki güzel batchlerden birine sahibim sanırım ve kasvetli olmayan dolgun yapısı ile mutluluk aşılıyor.Chanel N° 5 ‘in güçlü hali diyerek aldığım Lanvin Arpege beni yormuştu mesela.Fazlaca güçlüydü :/
- 15 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ali View PostJacques Fath Vers le Sud daha fazla alsaymisim keşke dedirtti. Bu yaz favorim oldu..
- 9 beğenme
Yorum
Yorum